Splošno > Kr neki
Intervju na temo gradbeništva

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Intervju na temo gradbeništva
#1
Pozdravljeni,

v okviru evropskega raziskovalnega projekta RadoNorm izvajamo intervjuje o uporabi alternativnih cementov (Ki so trenutno še v razvoju) pri gradnji hiš, s katerimi bi eventuelno lahko zmanjšali uporabo naravnih materialov, znižali energetske potrebe in posledično zmanjšali izpuste ogljikovega dioksida.

Vaši pogledi bodo vplivali na razvoj takega izdelka. Intervju se izvede preko spleta in traja okoli pol ure. Vabimo vas, da se prijavite k sodelovanju in nam odgovorite, da vas bomo lahko povabili.

Interesirani mi prosim pustite spoorčilo, ali odgovorite na temo.
Lep pozdrav!
#2
Daj malo specificiraj kdo ti je sploh ciljna skupina? Kar tako splošna javnost, tudi tisti, ki smo bili malo bolj zainteresirani v gradnjo lastnih bajt in okolice, najbrž bolj malo vemo o cementih. Vzameš tistega, ki je trenutno na zalogi v baubau in ne razmišljaš o razlikah.

Lahko se motim Smile
#3
Bot pa malo slab googletranslate?

"The EU-funded RadoNorm project will focus on all radiation risk management cycle levels for radon exposure, as well as situations of exposure to naturally occurring radioactive materials (NORM)."
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
#4
Glede na opis in obseg takega H2020 projekta me ne bi čudilo, če se kak WP oz. verjetno en doktorski študent znotraj njega, ukvarja tud s cementi.


Skok na forum:
Zadnje novice

Pomladni ZERO EMISSION® dnevi Lumar
17.03.2023 ob 14:13:43
Pomladni ZERO EMISSION® dnevi Lumar
Inovativna gradnja LUMAR - V ŽIVO na edini slovenski certificirani aktivni hiši in izjemno priljubljeni hiši Lumar Primus-D... Beri dalje »
1. Marlesov sejem inovativnih bivalnih rešitev
17.03.2023 ob 10:07:26
1. Marlesov sejem inovativnih bivalnih rešitev
V Marlesu verjamemo v zdravo in tehnološko napredno okolje. Verjamemo, da z uporabo sodobnih zelenih tehnologij pri snovanju... Beri dalje »