Splošno > Kr neki
Intervju na temo gradbeništva

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Intervju na temo gradbeništva
#1
Pozdravljeni,

v okviru evropskega raziskovalnega projekta RadoNorm izvajamo intervjuje o uporabi alternativnih cementov (Ki so trenutno še v razvoju) pri gradnji hiš, s katerimi bi eventuelno lahko zmanjšali uporabo naravnih materialov, znižali energetske potrebe in posledično zmanjšali izpuste ogljikovega dioksida.

Vaši pogledi bodo vplivali na razvoj takega izdelka. Intervju se izvede preko spleta in traja okoli pol ure. Vabimo vas, da se prijavite k sodelovanju in nam odgovorite, da vas bomo lahko povabili.

Interesirani mi prosim pustite spoorčilo, ali odgovorite na temo.
Lep pozdrav!
#2
Daj malo specificiraj kdo ti je sploh ciljna skupina? Kar tako splošna javnost, tudi tisti, ki smo bili malo bolj zainteresirani v gradnjo lastnih bajt in okolice, najbrž bolj malo vemo o cementih. Vzameš tistega, ki je trenutno na zalogi v baubau in ne razmišljaš o razlikah.

Lahko se motim Smile
#3
Bot pa malo slab googletranslate?

"The EU-funded RadoNorm project will focus on all radiation risk management cycle levels for radon exposure, as well as situations of exposure to naturally occurring radioactive materials (NORM)."
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
#4
Glede na opis in obseg takega H2020 projekta me ne bi čudilo, če se kak WP oz. verjetno en doktorski študent znotraj njega, ukvarja tud s cementi.


Skok na forum:
Zadnje novice

Marlesu srebrno priznanje Štajerske gospodarske zbornice za inovacije
18.06.2024 ob 09:24:25
Marlesu srebrno priznanje Štajerske gospodarske zbornice za inovacije
Ljubljana, 18. junij 2024 – Na tradicionalni podelitvi priznanj podravske regije za inovacije, ki jo organizira Štajerska... Beri dalje »
Pri zelenem kreditu izberite modro
14.06.2024 ob 08:20:35
Pri zelenem kreditu izberite modro
Kam po zeleni kredit? Vse več ljudi se odloča za gradnjo energetsko varčnih oziroma pasivnih hiš, saj na ta način ne zgolj... Beri dalje »
Rast povpraševanj slovenskih strank po nepremičninah na Hrvaškem
13.06.2024 ob 09:17:31
Rast povpraševanj slovenskih strank po nepremičninah na Hrvaškem
Na nepremičninskem portalu Indomio je bilo v prvi polovici leta 2024 zabeležena izjemna 20-odstotna rast povpraševanj... Beri dalje »
Sanacija hiš po poplavah
13.09.2023 ob 12:58:03
Sanacija hiš po poplavah
Poplave avgusta 2023 so prizadele veliko območij v Sloveniji, poškodovanih je bilo tudi veliko hiš. Lumarjevi strokovnjaki... Beri dalje »