Gradnja in obnova > Stavbno pohištvo
Katastrofalni izvajalec!!!

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Katastrofalni izvajalec!!!
#1
Aprila smo se dogovorili s podjetjem NOMIS Renata Zanjkovič s.p. iz Prosenjakovcev za menjavo 12 PVC oken, 2 balkonskih vrat in Vhodnih vrat v skupni vrednosti 5500€, plačali 70% takoj, 30 kao, ko bodo dela narejena. Prišli so ob dogovorjenem roku in "opravili" menjavo. Hiša je mamina in na drugem koncu Slovenije, zato sem tam samo čez vikende, da ji pomagam pri delih. Plačala jim je še ostalih 30%, ampak ko sem videl, kaj so naredili, me je skoraj kap Smile. Špalete, za katere so zaračunali 600€ niti priblično niso bile narejene, kot bi bilo treba, razbili so zide pri menjavi, veliko preveč, kot bi bilo treba in potem samo nasuli purpene v luknje. Okrasne letve so pozabili doma in jih čez par dni pustili pred vrati, ko ni bilo nobenega doma, pa še te so bile napačne širine. Police so samo položili na rob, nič pritrdili, velikost ni bila skoraj nobena prava itd.
Ko sem jih kontaktiral, so rekli, da bodo prišli pogledat, kaj je vse narobe, prinesli prave okrasne letve in vrnili 400€, katere je mama plačala drugemu izvajalcu, ki je prišel delat zidove in je moral narediti prvo špalete, da j lahko začel s svojim delom.
od tedaj naprej se več ne oglašajo na telefon, na maile ne odgovarjajo.
vse sem vmes uredil, zapravil še par 100 evrov za material in jih pozabil, jih bo karma dobila Smile
Torej, nikakor ne najemite tega podjetja https://www.nomis-psp.com/ , ker vam bo žal.

lp, Davorin
#2
Ne bom prevec pameten ker sem se tudi sam ze dostkrat nasankal, ampak 12 oken in se 3 vrata kot razumem z obdelavo spalet, policami in nevem se cim za 5500€?

Se dosti so naredili za ta denar.
#3
Mogoče so res "dosti" naredili.
Dobro, da se na okna ne spozna. Ker kaj več kot smeti, tudi niso nametali v luknje za ta denar.
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
[Slika: logo2.png]Verjeli ali ne,    400 ni dovolj!!!!
#4
ne gre za to, koliko je kaj stalo, point je, kaj je bilo dogovorjeno in navedeno na predračunu, da bo narejeno in to ni bilo.
če pa si vi privoščite okna za 20 tisoč je pa to vaša stvar, nimajo vsi upokojenci toliko denarja in lahko takšne komentarje obdržite zase, ne izpadete ravno inteligentni  z njimi.
če pa vas zanima je ponudba, ki so jo dali v prilogi.

lp


Priložene datoteke
.pdf   Ponudba.pdf (Velikost: 106,67 KB / Prenosi: 278)
#5
Saj si ti začel z jokcanjem.
Izbral si največji možni drek med okni. In tako že vnaprej potunkal svojo mamico.

Ne vem, od kje ti ideja, da bo prodajalec, ki kupuje najcenejša možna okna, imel kasneje kvalitetno storitev vgradnje. Moraš biti nor, da tako razmišljaš.
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
[Slika: logo2.png]Verjeli ali ne,    400 ni dovolj!!!!


Skok na forum:
Zadnje novice

Sanacija hiš po poplavah
13.09.2023 ob 12:58:03
Sanacija hiš po poplavah
Poplave avgusta 2023 so prizadele veliko območij v Sloveniji, poškodovanih je bilo tudi veliko hiš. Lumarjevi strokovnjaki... Beri dalje »