Gradnja in obnova > Montažni sistemi in les
barvanje lesa

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
barvanje lesa
#1
Zadnjič sem barval lesen vikend z barvo Beltop UV plus št. 09 palisander, po nesreči sem z lestvijo udaril v les in se je en del lesa poškodoval, potem sem s kitom za les (rumene barve), tisto luknjo zakrpal,pustil nekaj ur da se je posušilo in s čopičem pobarval, ampak ta barva se na ta rumeni kit ne prime, oz ga ne pobarva kot je ostali les. Kaj narediti, lahko s črnim sprejem grem čez in pol pobarvam s palisandrom?

Slika -
https://ibb.co/h2nf9Hp
https://ibb.co/VqMYpXk
#2
Flomaster.
L.p
#3
Toto je dobrá rada, ďakujem
#4
Bolo mi povedané, že na dobrú prácu sú potrebné dobré a drahé nástroje. A to je možné urobiť len vtedy, ak máte peniaze, predtým, ako ste si mohli kúpiť dobrý ukrajinský tovar, teraz bohužiaľ problém. Žiadny problém, vďaka automatom a kasínu Goxbet https://goxbet.si/ je to všetko možné.


Skok na forum:
Zadnje novice

Ujemite priložnost za dober kredit
09.06.2022 ob 13:14:06
Ujemite priložnost za dober kredit
Izjemna priložnost za stranke vseh bank Ujemite ugodne obrestne mere in pridobite najboljšo ponudbo NLB Stanovanjskega... Beri dalje »
Etex z zaključkom prevzema podjetja URSA - podjetja za proizvodnjo izolacijskih materialov, nadaljuje s preusmeritvijo svojega portfelja v smeri lahkih in trajnostnih gradbenih rešitev
03.06.2022 ob 08:23:40
Etex z zaključkom prevzema podjetja URSA -  podjetja za proizvodnjo izolacijskih materialov, nadaljuje s preusmeritvijo svojega portfelja v smeri lahkih in trajnostnih gradbenih rešitev
1. junij 2022 predstavlja pomemben mejnik za skupino Etex, saj mu pri strategiji rasti poslovanja zagotavlja peto vrsto tehnologije. S... Beri dalje »