Mali oglasi > Iščem izvajalca
Iščem izvajalca za betonsko ploščo 8.5 x 5m (okolica Vrhnike)

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iščem izvajalca za betonsko ploščo 8.5 x 5m (okolica Vrhnike)
#1
Pozdrav

pred hišo želim narediti "podstavek" za poletno postavitev montažnega bazena - betonsko ploščo debeline 10-15cm. Plošča bo "začasne" narave - želja je da zdrži ene 5 let po potrebi pa jo bom popravljal. Prostor kjer bo plošča je bil skopan, utrjen s 40cm nasutjem tampona in povaljan/utrjen. 

V ploščo bi vseeno dal nekaj armature - Q131 bo verjetno za nekaj let dovolj (5 mrež po 45 eur iz Obnove + prevoz ~50eur). Beton me pride 75 eur/m3, predvidevam da če naročim 6,5 kubikov bi to moralo biti vrh glave. Prevoz s črpalko je 220 eur. 

Iščem pa še izvajalca, ki bi prišel opasat/zašolat (desk nimam), povezat armature, in ki bi potem ko pripeljejo beton, ploščo naredil / zgladil, oz poskrbel da bo dobro narejeno, da bo gladka in kar je še stvari na katere velja biti pozoren. 

Pri izbiri izvajalca je faktor cena in hitrost. Konec koncev gre za "podstavek" in ne za ploščo na kateri bi kaj trajno stalo... Teren je pripravljen, tako da kar se mene tiče je lahko štart "jutri".

Ponudbe oz. info na 041 39 2222 oz privatno sporočilo tule.


Priložene datoteke Predogledne slike
   
#2
Tepejo se izvajalci za dela, kjer je glavni faktor cena in pa kjer investitor "vse" ve.
#3
Ja. Zagotovo imajo izvajalci (v vseh branžah da ne bo pomote) najraje tiste ki se jim nič ne sanja in jih lahko nategnejo na polno.

Zakaj ne bi smel iskati in najeti samo za šolanje in izdelavo plato? In naj pošteno zaračuna svoje delo. Na k* pa mi gredo izvajalci ki v specifikaciji napišejo delo 300 eur, potem pa vidim da tudi na beton in armaturo nabijejo še po 300-400 eur gor... Mislim, come on, topdom pa betonarno zna pa valjda vsak poklicat in se pozanimat kolk armatura pa beton s prevozom res stanejo... Pa sem prepričan da imajo izvajalci še rabate na uradne cene ipd... Štekam da so vsi na polno zasedeni, ampak x2 razlike v ceni od dveh ponudb so far je pa malo veliko, za zelo podrobno specificirane zahteve .... a ni?
#4
Ni mi sicer najbolj jasen prvi del tvojega zapisa, da boš delal le začasni podstavek - betonsko podlago za obdobje cca 5 let ter da bi jo po potrebi še popravljal? Ok, razloge imaš svoje pa  finance tudi, hehe... Smile
Imaš že utrjeno podlago, torej za samo postavitev montažnega bazena zadostuje že slednje, razen če nimaš namena tega podstavka kasneje uporabiti za drug namen.
Na Yt je polno materiala, malo pobrskaj in poglej (verjetno si že)
https://www.youtube.com/watch?v=c_zY6V-V...tHomestead

Če pa se že odločiš za betoniranje, bi na tvojem mestu poiskal kakšnega izkušenega gradbenika popoldanca in ti bo delo (šolanje)opravil  prav tako ok pa še ceneje... , za betonažo pa ti bo priskrbel močnejšo ekipo.


Povprašaj pri znancih, prijateljih, sodelavcih ...sigurno pozna kdo koga, ki pozna nekoga, katerega iščeš  Cool
#5
Jaz sem tudi naredil začasen bazen 2-3 leta - da se otroci igrajo tekom gradnje. 

Podlago sem izravnal podobno kot ti - potem pa sem dal eno plast 10 cm stirodur plošč. 

Se mi tudi ne zdi smiselno delati začasne betonske plošče.
#6
Sporoči kako se je izšlo, ko boš imel zabetonirano.
#7
Na koncu našel izvajalca ki mi je računal 450 za delo (šolanje, les, betoniranje), ekstra pa sem v lastni režiji kupil še mreže in naročil beton. Skratka, plata stoji in je že v uporabi (na plato - pod bazen - sem dal še 2cm stripor oz stirodur in čez UV folijo). Sem zadovoljen.


Skok na forum:
Zadnje novice