Opremljanje doma > Pohištvo
Garderobna postelja

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Garderobna postelja
#1
Pozdravljeni, ker rad sam kaj sestavim in moram bit malo ekonomicen glede prostora razmisljam o garderobni-dvizni postelji velikosti 180x200. 

Malo se zatakne pri dviznem sistemu. Rad bi zmontiral neko enostavno varianto, ki me ne bo stala ~3 stotake in podobno kot so cene tovrstnih zadevc pri nas.

Naj se javi kdo z DIY izkusenjami v tej sprcificni zadevi in z moznimi predlogi.

Bauhaus ima kaj podobno cvrstega kot je zadeva na sliki?


Priložene datoteke Predogledne slike
           
#2
https://trgovina.hobyles.si/izdelek/dviz...-pokoncen/
https://www.tehmax.si/mehanizem-za-skrit...20-plinske
...
#3
@ivank, dal si mu povezavo za dvižno okovje za shranjevanje pod posteljo. On rabi okovje, da se mu postelja skrije v omaro. Le tega pod 300 € res ne bo dobil, lahko pa da kaj podobnega narediti lokalnemu ključavničarju, ali pa naredi improvizacijo z vezano ploščo (in občasno namaže z milom, da se bo neslišno odpiralo).


Skok na forum:
Zadnje novice

Ujemite priložnost za dober kredit
09.06.2022 ob 13:14:06
Ujemite priložnost za dober kredit
Izjemna priložnost za stranke vseh bank Ujemite ugodne obrestne mere in pridobite najboljšo ponudbo NLB Stanovanjskega... Beri dalje »
Etex z zaključkom prevzema podjetja URSA - podjetja za proizvodnjo izolacijskih materialov, nadaljuje s preusmeritvijo svojega portfelja v smeri lahkih in trajnostnih gradbenih rešitev
03.06.2022 ob 08:23:40
Etex z zaključkom prevzema podjetja URSA -  podjetja za proizvodnjo izolacijskih materialov, nadaljuje s preusmeritvijo svojega portfelja v smeri lahkih in trajnostnih gradbenih rešitev
1. junij 2022 predstavlja pomemben mejnik za skupino Etex, saj mu pri strategiji rasti poslovanja zagotavlja peto vrsto tehnologije. S... Beri dalje »