Kar naredi dom > Zabavna elektronika
sonoff moduli + tem stikala

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sonoff moduli + tem stikala
#1
    Pozdravljeni,

Pred nekaj leti smo v okviru rekonstrukcije stanovanja implementirali pametne inštalacije, katere pa bi radi nadgradili z novejsimi bolj dostopnimi SONOFF moduli, ki so bistveno enostavnejši za programiranje in vzdržavenje.

Trenutno krmilimo žaluzije preko TEM SM11 tipkal , ki so povezanimi z 2 žicami do kontrolerja v omarici..Vsak pogon pa je povezan z 4imi žilami na ta kontroler.
Ob prvem pritisku na tipkalo, se žal.  spustijo, ob drugem dvignejo, vse je programirano v kontrolerju, zato sta dovolj samo dve žici.

Zanima me, kakšno rešitev uporabiti z SONOFF sistemom?

Predvsem me zanima, če lahko obdržimo ista stikala z 2 žicami, oziroma
iščemo rešitev, kako z 2 žilama rešiti zadevo, namreč kabla ne moremo menjati iz 2 v 3 oz 4 žile.


https://sonoff.tech/product-review/tutor...-switches/

Hvala za vsak info.
#2
Jaz uporabljam sonoff dual r2 in tem tipkala. Pred nadgradnjo sem imel stikala, ampak ker sonoff modul dela s stikali le kot signalom sem moral zamenjati s tipkali. Sonoff ima na plošči vezja gpio za tipke (fizične). Tja zvežeš gor in dol iz tipkala.


Skok na forum:
Zadnje novice

Ujemite priložnost za dober kredit
09.06.2022 ob 13:14:06
Ujemite priložnost za dober kredit
Izjemna priložnost za stranke vseh bank Ujemite ugodne obrestne mere in pridobite najboljšo ponudbo NLB Stanovanjskega... Beri dalje »
Etex z zaključkom prevzema podjetja URSA - podjetja za proizvodnjo izolacijskih materialov, nadaljuje s preusmeritvijo svojega portfelja v smeri lahkih in trajnostnih gradbenih rešitev
03.06.2022 ob 08:23:40
Etex z zaključkom prevzema podjetja URSA -  podjetja za proizvodnjo izolacijskih materialov, nadaljuje s preusmeritvijo svojega portfelja v smeri lahkih in trajnostnih gradbenih rešitev
1. junij 2022 predstavlja pomemben mejnik za skupino Etex, saj mu pri strategiji rasti poslovanja zagotavlja peto vrsto tehnologije. S... Beri dalje »