Opremljanje doma > Ostalo
Stenski leseni 3D paneli

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stenski leseni 3D paneli
#1
Pozdravljeni,

Ve kdo kje dobiti take stenske okrasne 3D panele videz lesa ali pa kar lesene.
Potrebujem za steno dnevne sobe


Priložene datoteke Predogledne slike
   
#2
Vsak mizar ti lahko izdela takšne letve in tudi zmontira na steno. Stvar niti ni toliko zakomplicirana, le potrpežljiv in natančen moraš biti. Najcenejša opcija so skobljane smrekove letve 5x4. Potem pobarvaš na željen odtenek. Druga dražja opcija so letve za podkonstrukcijo teras. Vse od sibirskega macesna do tropskega lesa. Mizar pa ti lahko naredi poljubnih dimenzij in vrste lesa. Letve namontiraš na, steno z montažnim lepilom ali pa si pomagaš z lesenimi čepi/mozniki.

Variant imaš več

Vijačiš direktno v steno. Najbolj enostavno smpak se bodo vidli vijaki. Vijake lahko sicer pogrezneš in prekriješ z čepi.

Narediš ozadje v velikosti dekorativne stene iz iverke/vezane plošče in vanjo privijačiš letve. Seveda od odzadaj, da se vijaki od spredaj ne vidijo. 

Vsaj pomojem najlepša varianta pa okvir iz letev (kot za sliko), privijačiš na steno. Čez napneš črn filc in potem letve z lesenimi čepi in lepilom prtrdiš na okvir. Tako boš dobil vmes takšne lepe črne fuge. 

Lahko pa letve z montažnim lepilom pripopaš na steno. Nad in pod dekorativno steno začasno namestiš leseno letev, ki ti pomaga, da začasno fiksiraš letve, preden lepilo ne zagrabi. Začasne letve potem odstraniš in pokitaš tistih par lukenj na steni.
#3
Idealno za nabiranje prahu.....
#4
https://vm.tiktok.com/ZMLdLLky7/


Skok na forum:
Zadnje novice

Etex z zaključkom prevzema podjetja URSA - podjetja za proizvodnjo izolacijskih materialov, nadaljuje s preusmeritvijo svojega portfelja v smeri lahkih in trajnostnih gradbenih rešitev
03.06.2022 ob 08:23:40
Etex z zaključkom prevzema podjetja URSA -  podjetja za proizvodnjo izolacijskih materialov, nadaljuje s preusmeritvijo svojega portfelja v smeri lahkih in trajnostnih gradbenih rešitev
1. junij 2022 predstavlja pomemben mejnik za skupino Etex, saj mu pri strategiji rasti poslovanja zagotavlja peto vrsto tehnologije. S... Beri dalje »