Objave: 3
Teme: 0
Ocena:
0
Pozdravljeni,
Ali bi bil pripravljen kdo deliti vlogo še z menoj? Lahko na email: katmat1906@gmail.com
Hvala…
Objave: 152
Teme: 8
Ocena:
0
Pozdravljeni!
Tudi jaz lepo prosim za "vzorec" vloge! Lahko na email: branko.boldizar@gmail.com
Hvala :)
Objave: 1
Ocena:
0
24.8.2023 ob 08:36
(*Zadnja sprememba objave: 24.8.2023 ob 08:37 uporabnik BStard.)
Zdravo! Tudi jaz bi potreboval enopolno shemo. Obvestili so me da je vloga nepopolna in da moram oddati še enopolno shemo. Prosim za pomoč
matjaz@f5.si
Objave: 37
Ocena:
0
Ali je pri oddaji enotne vloge za povečavo moči soglasja spet potrebno priložiti enopolno shemo?
Objave: 432
Teme: 27
Ocena:
8
@andyy
Verjetno je - pač dodaš še nekaj panelov in po potrebi močnejši inverter.
Objave: 23
Teme: 3
Ocena:
0
Pozdravljeni,
tudi jaz bi bil vesel vzorca sheme.
hvala in lp
andraz.hartman@gmail.com
Objave: 432
Teme: 27
Ocena:
8
Poslano andraz.hartman@gmail.com
Objave: 28
Ocena:
1
Pozdravljeni
Situacija je takšna, da že imamo na objektu delujočo sončno elektrarno vendar bi želel zaprositi za novo soglasje za povečanje moči.
Ima mogoče kdo primer izpolnjene enotne vloge (Elektro Maribor) in pripadajoče sheme?
Hvala
Lp Ales ( kaucic@gmail.com )
Objave: 785
Ocena:
21
Kvc, ja kje pa imaš papire od prve vloge ,saj si jih moral imet oziroma jih moraš imet doma en izvod.
Ocena:
1
tona_gas, nimam papirjev kajti takrat je vlogo izpolnil / vložil izvajalec ( kateri je sedaj neodziven).
Objave: 785
Ocena:
21
Kvc, torej kaj imaš od prve SE panele in razsmernik?
Od papirjev pa wc rolco ali kaj, oprosti ampak ste zelo naivno naredili in plačali.
Vlogo je vlagal v tvojem imenu na tvoje odjemno mesto?????
Objave: 1376
Teme: 13
Ocena:
38
Po novem je treba izpolnit 4 obrazce, nekateri so precej komplicirani (se pa določene zadeve ponavljajo na vseh štirih). Poslali ti jih bodo aparatčiki tvojega elektrodistributerja in tudi do določene mere pomagali izpolnit.
Največja težava bo v tem, ker boš moral navesti izvajalca del in meritev, oba se bosta morala podpisat in požigosat. Če jih ne boš mogel prepričat v to bodo težave.
Vem, ker sem isto počel pred kratkim in zadeva še ni dokončno šla skozi. Vse skupaj traja že več kot 2 meseca (OK, vmes sem bil na dopustu).
Zahtevo za povečanje sem pa dal, ker mi je limiter števca izklapljal in ne zato, ker bi želel več proizvajat (SE ostaja nespremenjena)... Že to razložit jim je problem. Enostavno tega ne razumejo ali nočejo razumet ali jih ne briga. Nekaj od tega pač.
Odobreno sem dobil, ampak to še ne pomeni, da si konju dokler niso vsi obrazci požegnani iz njihove strani. Do takrat ne bodo prestavili limiter v števcu, ne glede na izdano soglasje.
Ocena:
1
tona_gas, imam delujočo SE vendar bi rad tako kot Fantocci2 zaprosil za povečanje soglasja.
Glede papirjev pa je vse v mojem imenu za moje odjemno mesto urejal takratni izvajalec SE. In kje ti vidiš tukaj problem?
lp