Citat:Jast sem jo pred 5leti tudi na Petrolu vzel. Pred vgradnjo se je inštalater oglasil svetoval mi je kako je najbolj optimalno tudi zaradi kondenza jast sem povedal svoje želje najdla kompromis
Citat:Potem ko eno leto z Petrolom, nisem dosegel izpolnitev pogodbe sem se obrnil na odvetnika. Ta mi je pojasnil, da po enem letu od obvestilu prodajalcu po obligacijskem zakonu, če ne izpolni obveznosti, njegova odgovornost ugasne.
Izkušnje so povsem različne...!?
Tudi, ko je gorivo vzrok težav (dizel) zanikajo le to..., dokazat pa sizifovo delo...napram mogočnim.
Nepravilen odvod kondenčne vode je min. od vsega, kar gre lahko narobe. Najbolj zbodejo tiste... , ki so vložili 10+k (za micko) pa jim TČ ne ogreva objekta... ''Velika'' firma ali ''knauf'' podizvajalec pa imun na problem....
Citat: jašek, katerega "verjetno" ni noben problem naredit v obstoječem tlaku.
Ni. Ali tudi je...., če so te .ategnili, da bo (plačana) zadeva narejena po PS...? Pa ni...!
Kljub temu, da je bilo očitno omenjeno s strani kupca, ter obljubljeno s strani ponudnika..., da bo temu zadoščeno.
Zato drži...stran od prodajalca ''žvečilk'' , če ni to njegova ''osnovna'' dejavnost..., ter nima dosti referenc zanje, tudi cena običajno ni mala (četudi se tako oglašuje) :
Citat:TČ se ne jemle pri PETROLU in podobnih