Tut tebi Bohinc, srečnega pa zdravega, pa naj ti TČ dela še naslednjih 12 sezon
Da bi meni nekdo garantiral delovanje TČ 12 let brez okvar, s tišino in nizkimi stroški, bi bil pripravljen konkretno globje seči v žep. Ne bi pa sicer računal zgolj TCO na ekstremno dolgo obdobje 20+ let, ker pol bi verjetno na kakšni zelo dragi TČ pristal in verjetno ne zrak/voda. In nikoli ne veš kaj življenje prinese, 20+ let je dolgo obdobje, sprememba planov, kakšna selitev pa dokaj verjetna...
Zanima me Daikin Altherma 3 H MT.Ko sem vprašal pooblaščenega serviserja-monterja,jo je spljuval,da se stalno kvari,da ni rezervnih delov,skratka sami problemi. Obenem pa propagira Micko.Ali je ta model res tako problematičen.Zanima me,če ima kdo to montirano,da mi pove iz prve roke.Ali ima Daikin res prombleme rezervnimi deli. Mislim,da je HT podobna zadeva.Hvala za odgovore.
V tem segmentu zagotovo največ kar lahko kupiš.
Atherma 3 H MT deluje izredno tiho, ima zelo dober izkoristek, pa še dizajnsko je ok.
Če bi bil slab, ne bi rabil pol leta čakat nanj...
Tule je video novih šibkejših enot na YouTubu. Za manjše in/ali dobro izolirane koče so te vsekakor primernejše od "lepših" močnejših, kajne? Razumem pa, da so nekatere stranke nore na lepoto. Kakorkoli že, te naj bi bile na voljo v roku enega tedna.