Objave: 7267
Teme: 15
Ocena:
53
To je članek iz leta 2009, vaillant ponuja tak zaslon leta 2021 pri popolnoma novi TČ. :D :rolleyes:
Objave: 413
Teme: 9
Ocena:
16
Kolega je serviser, zaposlen pri svojem atu. Njegov oče mi je dal 2K dražji predračun kot konkurenčno podjetje z isto konfiguracijo. Cena je pa posledično že presegla ceno NIBE F2120, ki pa naj bi bila boljša mašina po besedah mnogih, tudi kar vidim v katalogih/tehnični dokumentaciji.
Hkrati mi je bila mašina Vitocal 200-s predstavljena kot klima segment, kolega in konkurenčno podjetje trdijo nasprotno. Kot nepoznavalec si seveda potem zmeden. Kakorkoli upam, da v ponedeljek avansiram in zaključim agonijo. Hvala vsem za pomoč in input.
LP
Objave: 1342
Teme: 48
Ocena:
6
To je članek iz leta 2009, vaillant ponuja tak zaslon leta 2021 pri popolnoma novi TČ.
To sem samo tak potegnil prvo sliko, ...pa da si ne boš mislil da ima v letu 2021 dimplex kaj drugačen zaslon ........ISTI :D :D :D
Dimplex je edino modificiral TČ tako da je notranjo enoto iz rdeče bele, naredil samo belo.(govorim modele zemlja -voda, in V-V)
Objave: 246
Teme: 0
Ocena:
6
Tako kot ti svetuje xavi, uzemi NIBE in boš imel mir, sem pred dobrim letom napravil isto in mi ni niti malo žal
Objave: 7858
Teme: 18
Ocena:
-189
Vsem želim lepe božične praznike ter srečo, da bi v prihajajočem letu ostali zdravi (na telesu in v glavi)!
Bohinc, zaenkrat sem na toplem in zadovoljen, da sem se odločil za toplotno črpalko LG monoblok 143 R32, kaj več pa mogoče čez deset let... pravijo, ne hvali dneva pred nočjo. Kot sem že napisal, če LG prodajajo pod svojim imenom Sonnenkraft, Dimplex, Kronoterm, ... je original dovolj dober tudi zame. Da bi pa trikrat dražje pumpe dale trikrat več od sebe, ne verjamem. Kolikor so mi povedali lastniki LG-jev, je lahko edini problem nabava preslabotne naprave, vedeti je treba, da obstojajo le 5 in 12 kW mašine ter nova dvoventilatorska 9-ka, ki je res 9 kW, ostalo so frizure. LG-ju očitajo kako dlačico v jajcu, sprašujem, če jih pri drugih firmah ni? Običajno se da izogniti temu, kar nas moti...nazadnje se najde, ki ji je kos... (oprosti France)
Nizka cena in enostavna montaža res ni stimulans za prodajalce in monterje...
Objave: 3418
Teme: 1
Ocena:
9
Vitocal 200s ali a, tale ki se sedaj prodaja, ni naprava klima segmenta! Verjetno je celo najboljša naprava "price-performens". Glede na specifikacij je primerljiva z Nibe. Glasnost je celo nižja.
Ocena:
16
No pa imamo novo mnenje,... :D Eh,.. ne morem več,...
Objave: 3418
Teme: 1
Ocena:
9
Korektna ponudba za Vitocal 200s je cenovno primerljiva Daikin Altermi.
Napravo pa je najbolje, da si ogledaš kje od blizu in jo pomeriš z metrom. Takoj bo jasno, da ni klima segmenta ;).
Ocena:
16
Daikin Alterma 3 je cca 8 K(pač ponudba ki jo imam) Vitocal 200-S je bla ena ponudba 10K druga kar 12K.
Objave: 514
Teme: 6
Ocena:
0
Samo toliko, Vitocal 200, pride nov model ven. Tale, ki je zdaj, je že malo v letih. Novi bo še bolj doteran, edino kar me moti je to, da so še kar ostali na emajliranih bojlerjih v kompaktnih enotah (222-s).