Pa se je zgodilo!
Po dveh letih razmeroma dobrega delovanja je danes moja LG Therma V crknila! Ne vem, če je čisto crknila, a po zadnjem izklopu varovalke se TČ več ne zažene. Daljinski upravljalec se sicer prižge, a TČ ne deluje niti ne sporoča nobenih parametrov delovanja. Sem jo pa za foro pustil izklopljeno iz napajanja več kot pol ure, a se reč vseeno ne zažene več. Jaz po drobovju tega stroja še nisem šaril niti ne mislim, sploh pa ne ponoči v čisti temi. Sicer mi že zadnjih nekaj dni sumljivo deluje, danes pa sploh ni uspela več dvigniti temperature v bajti do 22°C, medtem ko je v zadnjih dveh ogrevalnih sezona še v slabših vremenskih razmerah brez težav zagotavljala temperaturo v bajti tudi preko 24°C in to pri višjih temperaturah dvižnega voda kot zdaj! V zadnjih dneh se mi zdi, kot da se je TČ nekako zapletla v defroste in sem jo parkrat izklopil iz napajanja, da se je vzpostavilo kolikor toliko normalno delovanje. Ima kdo idejo, kaj bi lahko crknilo oz. kaj jo muči?
Ima TČ kakšno varovalko ali ji kaj tretjega preprečuje ponovni vklop?
![[Slika: icon_evil.gif]](https://www.strojnistvo.com/forum/images/smilies/icon_evil.gif)