Gradnja in obnova > Nizkoenergijska in pasivna gradnja
Mobilna hiša namesto gradnje

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mobilna hiša namesto gradnje
#1
Pozdravljeni
Zanima me, če kdo živi v mobilni hiši in kako se obnese. Kakšne so prednosti in kakšne slabosti. Kar nekaj proizvajalcev je, ki sedaj ponujajo bivalne mobilne hiše ali modularne. Ker me gradnja ne zanima niti postavitev montažne hiše bi raje nekaj kar je podobno tem  "hitrim" hišam.  Ali za postavitev tega potrebuješ GD? 

Hvala v naprej
Lp
#2
Da, kot za vsako drugo.
#3
Pozdravljeni,
v bistvu je dobra ideja, da se postavi mobilna hiška, kjer je na koncu pregled stroškov manjši kot bi bil pri neki obsežni gradnji. Spremljam.
#4
Minili so časi, ko si kupil mobilno hiško, jo postavil na travnik in se vselil z dvema kufroma. Če primerjaš vse stroške na dobo npr. 50 let je glede na kvadraturo, kvaliteto bivanja, ostale stroške dražja kot "klasika".

https://ferall.si/


Skok na forum:
Zadnje novice

Etex z zaključkom prevzema podjetja URSA - podjetja za proizvodnjo izolacijskih materialov, nadaljuje s preusmeritvijo svojega portfelja v smeri lahkih in trajnostnih gradbenih rešitev
03.06.2022 ob 08:23:40
Etex z zaključkom prevzema podjetja URSA -  podjetja za proizvodnjo izolacijskih materialov, nadaljuje s preusmeritvijo svojega portfelja v smeri lahkih in trajnostnih gradbenih rešitev
1. junij 2022 predstavlja pomemben mejnik za skupino Etex, saj mu pri strategiji rasti poslovanja zagotavlja peto vrsto tehnologije. S... Beri dalje »