Opremljanje doma > Pohištvo
Predalnik

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Predalnik
#1
Doma imam predalnik, ki je bil kupljen mnogo let nazaj, rabljen, žal ne vem od kje, sklepam pa da gre za staro opremo kakšnega podjetja. 

Zdaj pa bi rad za drugo stran sobe še en tak predalnik (slika spodaj). Glede na to da nimam nobenih podatkov o predalniku je verjetno nemogoče, da bi kje našel identičnega. V tem primeru bi rad čimbolj podobnega. Najbolj pomembne so mi same dimenzije - 100 x 45 x 90.5 D x Š x V, ki morajo biti identične za oba predalnika. Material in površina ni pomembna, saj bom oba predalnika barval, ročaje pa verjetno menjal. Razmišljal sem celo, da bi kar pri lesnini zrezan les naročil po meri tega prvega predalnika in stvar sam sestavil. 

Bi pa prej vprašal tukaj za kakšen nasvet, kako bi se vi lotili. Iskali identičen predalnik, kupili novega, ga naredili sami ?


Priložene datoteke Predogledne slike
   
#2
Meni tole deluje kot navaden iveral. Si pomislil, da enostavno daš delat dva nova komada v enaki barvi iverala, kot jo želiš, kasnejše barvanje odpade. Če dosedaj nisi sestavljal pohištva in nimaš niti lamelarce, niti kakih šablon za predale, bo dobra izvedba malo verjetna.
#3
Poglej tukaj

https://www.ikea.com/si/sl/search/products/?q=predalnik
#4
Tole obstoječe, je tako zelo grdo, še za v garažo ni. Nabavi 2 nova lepša....


Skok na forum:
Zadnje novice

Si tudi vi želite na svoje?
22.10.2021 ob 12:31:47
Si tudi vi želite na svoje?
Banka s posluhom za mlade in mlade družine je lahko vaš najboljši zaveznik pri reševanju stanovanjskega problema.... Beri dalje »
NLB Stanovanjski kredit | Podarimo 100x 3 mesečne obroke
17.09.2021 ob 12:00:26
NLB Stanovanjski kredit | Podarimo 100x 3 mesečne obroke
Tvoja priložnost veselju dati nov naslov Pridite v NLB na posvet k strokovnjaku za kredite ali nas pokličite prek video... Beri dalje »
ENOSTAVNO DO PONUDBE ZA KREDIT. Oddajte povpraševanje več bankam naenkrat.
02.06.2021 ob 13:07:02
ENOSTAVNO DO PONUDBE ZA KREDIT. Oddajte povpraševanje več bankam naenkrat.
V življenju so stvari pogosto nepredvidljive. Velikokrat nas presenetijo dogodki, ki so vezani na večjo, neobičajno porabo finančnih... Beri dalje »