Opremljanje doma > Pohištvo
Provansalski/tradicionalni stil pohištva po meri?

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Provansalski/tradicionalni stil pohištva po meri?
#1
Zanima me, če kdo ve za mizarstvo, kjer bi mi po meri izdelali pohištvo v nekem bolj tradicionalnem slogu, kakršen je recimo provansalski? Idealno iščem v gorenjski ali osrednjeslovenski regiji.

Pri tem želim poudariti, da ne iščem masive ali nekega posebnega ročno izrezljanega luksuza, zgolj na videz tradicionalno pohištvo. Mizarji, ki sem jih našel, sodeč po galerijah vsi po vrsti izdelujejo le občiajno moderno pohištvo, ki izgleda bolj ali manj enako; ali pa ponujajo masivo.

Iščem nekaj takega, kot je na priloženih slikah. Recimo: pohistvo.si - provansalski slog


Priložene datoteke Predogledne slike
               
#2
Ufff majster tezka bo. S tem je polno dela, danes bi pa vsi samo nekaj na hitro in napol pa dobro bi si racunali. Tako da dvomim da bos koga nasel. Je pa ta sistem povsod enak, ne samo pri mizarjih.
#3
Ikea..bodbyn, hemnes, hvasta..

Stilles podjetje
#4
Nekaj takega? Se še vedno izdeluje.. Samo je kar draga zadeva...


Priložene datoteke Predogledne slike
               
#5
SMatjaž ja, recimo nekaj takega. Kdo pa je izdelal to na slikah?

Ikea ... Hm, ne vem, koliko ti uni upoštevajo kakšen načrt postavitve in tloris? Tudi po meri kakor vem ne naredijo nič. Sicer pa ja, nekaj takega izgleda ok.

Hvala vsem za ideje.
#6
Svetlin interier, Radomlje.
#7
Poiščeš kose pohištva v ikei, ki ti ustrezajo v prostor čimbolj, potem pa se z mizarjem zmenis za zaključne obrobe, če je kje špranja.
#8
Ikea je rešitev. Pred nabavo poišči (dobre volje) mizarja, da skupaj splanirata zadevo. Če kupiš kar nekaj po svoje, je potem težko dopolnjevati ali predelovati.
#9
Podjetje je sicer iz dolenjskega konca, Novo mesto. Če rabiš podatek mi daj na ZS, da ne bo ognja v strehi.

Ikea je tudi dobra izbira, samo odvisno od želje uporabnika. ( ikea ti postavlja pogoje postavitve pohištva glede na njihove mere, ne na mere tvojega prostora)


Skok na forum:
Zadnje novice

Posedanje temeljev na šibkem nasipu
01.12.2023 ob 09:34:39
Posedanje temeljev na šibkem nasipu
Ustrezna strokovna priprava temeljnih tal je za stabilnost gradbenega objekta ključnega pomena. Za potrebe temeljenja najprej odstranimo... Beri dalje »
Sanacija hiš po poplavah
13.09.2023 ob 12:58:03
Sanacija hiš po poplavah
Poplave avgusta 2023 so prizadele veliko območij v Sloveniji, poškodovanih je bilo tudi veliko hiš. Lumarjevi strokovnjaki... Beri dalje »