Gradnja in obnova > Montažni sistemi in les
Montažne hiše Noah

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Montažne hiše Noah
#31
Citat:pikapoka7 [Slika: buddy_offline.png]
Prvošolček
[Slika: star.png]

Objave: 18
Teme: 2
Pridružen: Mar 2019
Ocena: 0


#27
15th June, 2021 ob 19:53 (*Zadnja sprememba objave: 15th June, 2021 ob 20:01 uporabnik pikapoka7.)

Ne morem verjeti, da se norčujete in šimfate nekaj, o čemer sami priznavate, da nimate blage veze, kaj to je. Evo: https://radiestezija-sturm.si/oka/
Za razumevanje subtilnih zadev je potrebno še malo predznanja osnov kvantne fizike, s čem se je ukvarjal npr. Tesla itd. Aja, pa na bioresonanco tudi hodim in ja, konkretno občutim spremembe. Če nečesa ne razumete, še ne pomeni, da ne ne deluje. Ste pač popolnoma usmerjeni na materialno in ne priznavate ničesar, kar se ne vidi s prostim očesom. Navsezadnje tudi signal deluje, mobitel vleče po celem svetu brez kabla. Najbrž bi me sežgali na grmadi, če bi o tem pisala po forumu preden so izumili mobitele. Čeravno takrat ni bilo interneta, pač hipotetično govorim. Eni se pač radi norčujete iz vsega, kar ni oprijemljivo. Nič hudega, kot že rečeno, za goske ni seno.
Tu pa se ne morem zadržati, da ne bi komentiral. Ezoterika NI znanost in nima veze z znanostjo, zato je povsem neprimerno sklicevanje na kvantno mehaniko in navajanje neumnosti, da naj bi se Tesla z njo ukvarjal. Tesla je bil elektroinženir, ki se je primarno ukvarjal z izumi in inovacijami na področju izmeničnega toka, kasneje pa tudi z brezžičnim prenosom elektrike na daljavo. Kvantna mehanika je bila v času Tesle še dokaj nova stvar v fiziki, in kolikor mi je znano, Tesla ni bil ravno velik ljubitelj te teorije, saj je namesto tega sanjal o etru v vesolju, ki pa za razliko od kvantne mehanike znanstveno ni potrjen.


Skok na forum:
Zadnje novice

Predstavljamo vse montažne hiše na slovenskem trgu
08.06.2021 ob 07:28:05
Predstavljamo vse montažne hiše na slovenskem trgu
Odločitev za nov dom je ena najpomembnejših v življenju. Zato je potrebno, da izberemo dobro in kakovostno hišo, ki nam bo... Beri dalje »
Potrebujete stanovanjski kredit? Naredite si informativni izračun.
02.06.2021 ob 13:07:02
Potrebujete stanovanjski kredit? Naredite si informativni izračun.
V življenju so stvari pogosto nepredvidljive. Velikokrat nas presenetijo dogodki, ki so vezani na večjo, neobičajno porabo finančnih... Beri dalje »