Opremljanje doma > Bela tehnika
Oddtok sušilca

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oddtok sušilca
#1
Prosim če mi lahko kdo z izkušnjami razloži, kako iščem sušilce z odtokom (brez posode). V zidu imamo luknjo za oddotk. Eno za pralni stroj drugo za sušilca. Luknja je nekje 50cm od tal. 

Mogoče sprašujem neumnosti, ker ima to vsak stroj, ampak ko berem po modelih in navodilih je res slabo opisano.

V naprej hval za odgovore.
#2
Nima vsak stroj ... Preveri pred nakupom.
#3
Za vsakega je treba pogledati. Naš ma oboje. Je bilo pa treba cev vstavit potem ko so ga dostavili, tovarniško je bil nastavljen na posodo. Mamo tud mi nekako tako visoko in brez problema odteka
#4
Hvala za odgovore. To pojasni osnove. Očitno ko brslaš okoli nimajo v filtrih možnosti izbrati vrsto odtoka, kar me bega, da tega sploh ni.

Se zapodim v BigBang in Merkur in preverim.
#5
To sem tudi jaz iskal in posledično vzel gorenje sušilca. Ti so imeli in še en kakšen, nimajo pa vsi. Gorenje ima namreč cevko speljano v posodo zadaj za strojem in jo samo pretakneš. Nekateri imajo to narejeno v notranjosti stroja. Sicer bi lahko predelal, ampak potem bi lahko imel težave z garancijo.
Najbolje da storiš kot si predlagal sam - tudi jaz sem šel v par štacun gledat razstavljene modele, potem pa izbran model kupil ceneje preko spleta Smile .
LP,
Samojed
#6
Če kaj pomaga, Beko DS8312PX ima možnost priključitve na odtok.


Skok na forum:
Zadnje novice

Recite DA najboljši ponudbi NLB Stanovanjskega kredita
23.04.2021 ob 11:54:22
Recite DA najboljši ponudbi NLB Stanovanjskega kredita
Recite DA pravim priložnostim in pridobite individualno NLB ponudbo Ne moremo izkoristiti priložnosti, za katere ne vemo, da... Beri dalje »
Zakaj se odločiti za toplotne črpalke Tiki?
13.04.2021 ob 13:14:07
Zakaj se odločiti za toplotne črpalke Tiki?
Odlikuje jih energetska varčnost, prijaznost do okolja in najsodobnejši dizajn. Kolikokrat ste si ob pomladnem ugašanju... Beri dalje »