Kar naredi dom > Tempo življenja
kako si pomagati ob stresnih situacijah?

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kako si pomagati ob stresnih situacijah?
#1
Ob nakupu ali prenovi nepremičnine se srečujemo s stresom. Zato je priporočljivo, da si pomagamo z čaji ali pa hrano, ki nas podpira. Pogosto v takih situacijah slabo spimo, kar lahko privede do psihične in fizične izčrpanosti. 
V takih situacijah zelo pomaga konopljin čaj, ki ga lahko pijemo pred spanjem. Pomiri in spravi v ravnovesje. Preizkušeno. Mojca
#2
Nekaterim bolj pomaga cviček ali pir z vejico, nekaterim sprehod v naravi, nekaterim pogovor, najbolje enosmerni, da te nekdo posluša, nekaterim glasba ali kaka druga umetnost, nekaterim skok med rjuhe, sto ljudi, sto različnih zgodb... lažja hrana ja, težja in prenažiranje kontra udari...

Stres je danes vsepovsod prisoten, včasih smo ga manj porajtali, še imena zanj nismo imeli...

Ni odveč kak pregled ščitnice...
#3
En kolega si pa rad pomaga s špinjeli iz konoplje. Nisem ga še videl v stresu, očitno pomaga Wink
#4
Jaz raje skadim kakega, zraven pa spijem sadni caj Smile konopljin caj mi je ogabnega okusa. Sicer pa ni point v okusu tistemu, ki si pripravi caj iz konoplje.
#5
Pol se pa ob kakem postu čudim...
#6
I would highly agree! When I was in college and had to move into this really small apartment, I was really stressed out. The moving process was pretty difficult and long since I was moving to a totally different city. Due to a lack of sleep, most of my assignments were overdue and I had to ask can someone to write my dissertation for me online to get that burden off of my shoulders. Apparently, after doing some mental as well as physical exercises, I made it through!
#7
Konopljin čaj je kar vredu zadeva. Sicer se z okusom ne more primerjati ravno s kakšnim sadnim ali planinskim, ampak malce limone in pa žlička medu ga naredita precej boljšega. Drugače pa sprehod v naravi ali pa kakšno ustvarjanje (ročna dela, slikanje,...). Kdaj pa kdaj me tudi popravljanje raznoraznih stvari pomirja, a če se zadeva preveč zakomplicira, potem postane situacija še bolj stresna kot je bila na začetku.
#8
Ogromno je čajev, ki pomirjajo. Če ti konopljin čaj ni všeč, lahko probaš meto in kamilico, sicer imaš pa v trgovinah na voljo tudi čajne mešanice za spanje in podobno.
Verjetno bo pa boljši efekt če narediš še kaj drugega kot samo spiješ čaj.


Skok na forum:
Zadnje novice

Vabljeni na Marlesov dan odprtih vrat
19.05.2022 ob 13:41:01
Vabljeni na Marlesov dan odprtih vrat
Vabljeni na Marlesov dan odprtih vrat  - Popolnost bivanja v hiši, kjer diši po domu Kje: okolica Bleda Kdaj: v... Beri dalje »
Premierno na ogled pritlična hiša Lumar Terra-V 158
17.05.2022 ob 12:41:47
Premierno na ogled pritlična hiša Lumar Terra-V 158
V Lumarju v okviru Lumar Zero Emission Tour pripravljajo premierno predstavitev naše izjemno priljubljene in sodobno zasnovane... Beri dalje »
Ne zamudite nizkih obrestnih mer | NLB Stanovanjski kredit
21.04.2022 ob 07:06:17
Ne zamudite nizkih obrestnih mer | NLB Stanovanjski kredit
Ne zamudite nizkih obrestnih mer | NLB Stanovanjski kredit Dobrodošle stranke vseh bankUjemite nizke obrestne mere in... Beri dalje »