Opremljanje doma > Kopalniška oprema
geberit kanaleta cleanline 60

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
geberit kanaleta cleanline 60
#1
Živjo,

Ima kdo kanaleto Geberit Cleanline 60? Zanima me, kako ste zadovoljni z njo? Malo me skrbi, kako se čisti, saj je precej ozka, in si ne predstavljam, kako 'prideš notri'. Priporočate še kakšno drugo? Važno je, da ima dober sifon, da ne bo smrdelo ven in da se da čistiti. Tuš bo širok 110 cm. Priporočate kanaleto čez celo širino, ali malo manj?

Hvala za odgovore
#2
Tudi mi imamo tuš 110, dolžina kanalete pa je malo manj, na vsaki strani okrog 7 cm od stene. Je aluminijasta, z enostavnim in tudi dokaj nedostopnim sifonom ampak se da vse lepo sčistit. Nima pa nobene mrežice, daljši laski se vsake toliko sprimejo v šop in se vse lepo ven potegne, s cevjo od tuša s polnim šusom sperem proti odtočni cevi in očistim z alkoholnim kisom. Zaenkrat ni težav. Na začetku sem sam naredil eno mrežico ampak se je prehitro zamašila.
Meni se zdi Cleanline 60 draga in komplicirana, ne razumem dobro zakaj toliko enih delov.
Jaz bi dal priporočilo da naj bo kanaleta kakovostna ampak enostavna.
#3
Če bi me tastara še enkrat prepričala v to čudo, bi zadeve zelo poenostavil.
Kanaleto sedaj čistim ko utrgan enkrat na deset dni.

Na tla tuša bi dal čisto navaden sifon. Basta. Vse ostalo je za pop*....
#4
Pri navadnemu sifonu bi bil problem padec z vseh strani, katerega je s ploscicami tezko naredit, bi voda lahko zastajala.
Verjamem, da se kanaleta zabaše, zna bit sitno... zato treba gledat cim bolj enostavne variante... jaz jo scistim na priblizno 2-3 mesece.


Skok na forum:
Zadnje novice

Zemeljski plin – za topel dom in nizek račun
05.03.2021 ob 10:20:07
Zemeljski plin – za topel dom in nizek račun
Kako priti do najcenejšega ogrevanja stanovanja ali hiše? To je vprašanje, ki si ga pred začetkom vsake zime... Beri dalje »