Opremljanje doma > Bela tehnika
Sušilni stroj do 600 eur

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sušilni stroj do 600 eur
#1
Pozdravljeni,

Odločam se za nakup sušilca in v poplavi njih se je seveda težko odločiti.
Glede financ so mi nekako še najbližje spodnji modeli:


https://mojedom.si/S76/A9384/su%c5%a1iln...ntent=pp_1

https://www.bigbang.si/samsung-dv80m5010...ek-680144/

https://www.harveynorman.si/susilni-stro...ntent=pp_2

https://www.bigboom.eu/da83il-i-nova-gen...ntent=pp_2

Ali ima kdo od vas kakšnega od teh da si ga lasti in mogoče lahko poda izkušnje...
Seveda sem odprt tudi za druge predloge do cca.600 eur,vsaj 8 kg, tih, oh in sploh...?

Hvala in lp
#2
Ni glih čisto do 600€ je malo čez, če ti še gre čez...
Takega sem kupil malo nazaj, ko sem se jaz odločal za sušilnega.
Osebnih izkušenj ti še ne morem povedat ker se v kratkem selimo in bom šele takrat vedel.

Siemens WT47W5W0
#3
Kupi Gorenje, ker pol imam še malo upanja, da dobim božičnico Tongue

Ok zej pa zares ... jaz imam podoben model temu gorenjskemu, katerega si dal link (navaden boben in ne wave active) cca 2,5 leti in kaj naj rečem ... dobro dela to čemur je namenjen in do zdaj še ni bilo nobene napake kar ga imamo, je pa kar močno obremenjen. Od teh, ki si jih naštel ima samo gorenjski 5 let garancije (AEG ima 2 leti garancije + 3 leta jamstva ... pazi, ker jamstvo ni enako kot garancija!!) in to je za mene močan faktor pri nakupu + močna servisna mreža v slo. Zato bi ga nabavil še enkrat, če bi moral zdaj kupit novega.

P.s. Ko sem ga kupil še nisem bil zaposlen v gorenju zato to ni bil faktor pri odločanju.
#4
Saj med temi vsemi ima res edini inverter motor in razred A sušenja. Edino po prebiranju raznih tem in forumov veliko pišejo da imajo slabe izkušnje z Gorenjem, tako s stroji kot s servisi. Vso ostalo belo tehniko v kuhinji imam Electrolux 12 let, na polno v uporabi, brez kakršnihkoli težav zaenkrat. Z Gorenjem res nimam izkušenj. Tudi pralni stroj 12 let star Candy mi zaenkrat dela brez težav pa jih tudi vsi šimfajo kako so zanič, tako da...težka je ta nakupovalska hehe...
#5
(21.11.2020 ob 17:56)combe Napisal: Saj med temi vsemi ima res edini inverter motor in razred A sušenja. Edino po prebiranju raznih tem in forumov veliko pišejo da imajo slabe izkušnje z Gorenjem, tako s stroji kot s servisi. Vso ostalo belo tehniko v kuhinji imam Electrolux 12 let, na polno v uporabi, brez kakršnihkoli težav zaenkrat. Z Gorenjem res nimam izkušenj. Tudi pralni stroj 12 let star Candy mi zaenkrat dela brez težav  pa jih tudi vsi šimfajo kako so zanič, tako da...težka je ta nakupovalska hehe...

Pred Miele sušilnim strojem.Sem imel AEG sušilni stroj.Z njim,sem bil ZELOOO zadovoljen.Zamenju samo zaradi tega.Ker sem hotu imet oba stroja Miele.Drgač bi ga absolutno še danes imel.Oz dokler neb bil za odpad!!1Zadeva deluje top.Obrača v obe smeri.Perilo vse do suhega posušil.Ima program za posteljnino.Je zelo tih in nemoteč.

In zdej maš dobro ceno k si dal link za ta model.In 5 let AEG garancije.Lepo tam piše.da ga registriraš.To ni jamstvo Harvey Norman.Ampak,orginal garancija AEG.

Aeg in Elektrolux je tak isto.Ker so se združli.Servis pr obeh znamkah je super.Ko mi je crknu grelec takrat na pralnem.Je bil v 3 dneh pr meni.Zamenjal in stroj je spet delu k nov.

Absolutno ti priporočam AEG.Ne bo ti žal...
#6
Kupi si Samsungov sušilni stroj 9kg. Imam ga 3 mesece fenomenalec.
Tom


Skok na forum:
Zadnje novice

Predstavljamo vse montažne hiše na slovenskem trgu
08.06.2021 ob 07:28:05
Predstavljamo vse montažne hiše na slovenskem trgu
Odločitev za nov dom je ena najpomembnejših v življenju. Zato je potrebno, da izberemo dobro in kakovostno hišo, ki nam bo... Beri dalje »
Potrebujete stanovanjski kredit? Naredite si informativni izračun.
02.06.2021 ob 13:07:02
Potrebujete stanovanjski kredit? Naredite si informativni izračun.
V življenju so stvari pogosto nepredvidljive. Velikokrat nas presenetijo dogodki, ki so vezani na večjo, neobičajno porabo finančnih... Beri dalje »