Gradnja in obnova > Stavbno pohištvo
Vhodna vrata kvalitetna

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vhodna vrata kvalitetna
#1
Živjo, mene zanima kaka vrsta vhodnih vrat za hišo je dolgoročno dobro kupit? Pvc, les, alu, kombinacije.... sedaj imam ena iz debelega masivnega lesa, stara so 80 let, robustna, močna.. tank jih ne zruši. Izredno zadovoljen sem z njimi. Na drugem vhodu imam poceni pvc vrata, ki bi jih zamenjal. So zelo slaba. Torej v katero smer naj gledam, da dobim kvalitetna in močna vrata za dobro ceno. Lepota mi ni važna,ne bi dražje plačeval za vgrajene diamante. Zanima me robustnost.
#2
(18.11.2020 ob 18:47)yyyeb Napisal: Živjo, mene zanima kaka vrsta vhodnih vrat za hišo je dolgoročno dobro kupit? Pvc, les, alu, kombinacije.... sedaj imam ena iz debelega masivnega lesa, stara so 80 let, robustna, močna.. tank jih ne zruši. Izredno zadovoljen sem z njimi. Na drugem vhodu imam poceni pvc vrata, ki bi jih zamenjal. So zelo slaba. Torej v katero smer naj gledam, da dobim kvalitetna in močna vrata za dobro ceno. Lepota mi ni važna,ne bi dražje plačeval za vgrajene diamante. Zanima me robustnost.

Veliko si si ze sam odgovoril. Ne PVC, lahko les. Sam imam alu kot danes vecina (ja?) in tudi lahko recem, da je robustno.
#3
Mizar naj ti naredi hrastova. Jaz sem imel za gradbena vrata Inles hrast masiva, z obsvetlobo, taka s tablami 10x15 cm. Stara ene 35 let. Pa sem jih šenkal naprej, jih je dal porihtat mizarju in so ponovno vgrajena. Rahlo na belo pajcana zgledajo vrhunsko.
Tko da, tišlerja h bajti, pa malo več plačaš, sam pol tud maš izdelek. 
Aja, dobrega tišlerja. Ne enga, ki je še včeraj za Rutar montiral pohištvo.
#4
Robustnost je povezana z denarjem, kar je menda logično.
Material ni važen, iz vseh lahko narediš smeti ali pa izdelek.

Ne, večina nima danes alu. Ali lesenih. Ali TČ, SE in EV.
Večina ima govno iz bau štacun. Potem pa na forumih sprašujejo kaj kupiti, ker so jih enkrat že nategnili.
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
[Slika: logo2.png]Verjeli ali ne,    400 ni dovolj!!!!
#5
Imamo lesena AJM (neka pasivna debela zadeva). Super. O podjetju bi lahko kaj rekel, ampak vrata so nam pa OK.
Vsekakor ne bi kupoval PVCja, razen če bi šlo za kakšno poceni prehodno varianto..; Dali smo jih sicer v lopo (Markus iz Kamnika) - tudi zadovoljni.


Skok na forum:
Zadnje novice

Kako lahko banke mladim pomagajo pri reševanju stanovanjskega problema
28.10.2020 ob 10:32:56
Kako lahko banke mladim pomagajo pri reševanju stanovanjskega problema
Mladinske organizacije v zadnjih letih glasno opozarjajo na perečo in zaskrbljujočo stanovanjsko problematiko mladih. Da bi mladim... Beri dalje »
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
08.01.2020 ob 09:51:21
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
Pred nakupom stopnic je dobro vedeti:   da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »