Objave: 9
Teme: 4
Ocena:
0
Kakšno oznako - angleško ali našo - imajo tisti pralni stroji, ki porabo vode in elektrike (in časa?) prilagodijo manjši količini vnesenega perila? Če ima stroj kapaciteto 6 kg, operemo pa n.pr. 2 kg, kako preverimo, da se stroj prilagodi temu zmanjšanju? Ali je to navedeno med lastnostmi stroja, ki so navedene pri prodaji preko spleta?
Objave: 869
Teme: 18
Ocena:
7
TwinDose pri Miele je nekaj povsem drugega ... (samodejno doziranje praska in mehcalca, kar pa resda prilagaja tudi kolicini perila)
Objave: 1915
Teme: 20
Ocena:
3
Vprašaj, pa se zakaj imaš stroj, da dobro opere perilo, ali, da varčuješ z energijo in vodo in zato stroj morda slabše opere perilo ???
Objave: 7048
Teme: 13
Ocena:
28
Je res, da pri pranju ni dobro šparat z vodo, da se dobro izpere prašek. Ampak vseeno je dobro, da stroj vsaj okvirno prilagodi količino vode, torej če daš not 2kg perila namesto 9kg, da ustrezno zmanjša, sicer bo tiste 2kg plavalo v vodi.
Sicer pa - ali ne počenjo tega že vsi sodobni stroji avtomatsko?
Glede praška pa se strinjam, večina ljudi ornk pretirava z uporabo.
Objave: 22
Teme: 0
Ocena:
0
Ne kupujte Gorenjevih proizvodov. Zakaj ker ko pride do problema govorim ko je stroj v Garanciji nobenega ne dobiš niti na telefon kaj šele da serviser pride prej kot v enem tednu. Meni je počila cev na vhodu takoj za magnetnim ventilom in je nastala poplava ogromna. Problem sem rešil sam sem jupil tlačno cev za večji pritisk in zadevo moral rešiti sam. Za to nobenemu ne želim da ima takšne probleme s servisom in njihovimi vodji kateri te ignorirajo.
Do sedaj sem podpiral Slovenske proizvode od sedaj naprej
GORENJE OBVOZ !