Opremljanje doma > Kopalniška oprema
WC Deska/bide 2v1

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WC Deska/bide 2v1
#1
Živjo vsem pred leti ko smo renovirali kopalnico smo na straniščno školjko namontirali namesto navadne deske smo se odločili za wc desko in bide vse v enem (to je deska ki ima še pipco),to je zdaj pri pipci počilo in moramo zamenjati.
Skoraj nikoli nismo uporabljali tega bideja-pipce razen ko si opravil "taveliko" potrebo in ni šlo z metlico in ko smo čistili..
Zdaj se odločamo za menjavo,za to možnost ki smo jo zdaj imeli ne bi imeli spet saj nić ne rabimo skoraj in je tudi nekaj čez 100€,navadna straniščna deska pa nekaj €.
Mogoče ve kdo za školjko ki je v tla,ali lahko zdaj brez težav namontiramo navadno desko ali ne ker smo imeli prej wcdeska-bide,hvala vsem.
#2
Me je kar malo pritisnilo na veliko potrebo, ko berem, kakšen strašanski problem imate. Odklopite vodo, začepite dovod, kupite navadno dilo, problem bo rešen brez posredovanja naših evropskih poslancev.


Skok na forum:
Zadnje novice

Kako lahko banke mladim pomagajo pri reševanju stanovanjskega problema
28.10.2020 ob 10:32:56
Kako lahko banke mladim pomagajo pri reševanju stanovanjskega problema
Mladinske organizacije v zadnjih letih glasno opozarjajo na perečo in zaskrbljujočo stanovanjsko problematiko mladih. Da bi mladim... Beri dalje »
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
08.01.2020 ob 09:51:21
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
Pred nakupom stopnic je dobro vedeti:   da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »