Opremljanje doma > Kuhinjska oprema
Kje kupiti ročaj za predal

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kje kupiti ročaj za predal
#1
Moja stara mama je pred meseci v kuhinji padla in ob padcu odlomila ročaje (kljuke) na predalniku. Prosila me je, če bi jih lahko zamenjal z vizualno čimbolj podobnimi (se zadeva da čisto enakih ne bom dobil). Dolžina ročaja je 18.5cm, razdalja med luknjami za pritrditev na predal je približno 13cm - razdalja je lahko tudi drugačna in bom zvrtal nove luknje, stare pa zakital. V kateri trgovini bi lahko dobil kaj podobnega ?
#2
Ročaj bo najlažje najti pri Rujz design, Blažič robni trakovi ali Kuhar(Vič).
#3
SentinelAeon1, potrudi se točno izmeriti razdaljo med luknjami, šele potem išči nove ročaje. S seboj vzemi en ob stoječ ročaj, trgovci znajo prepoznati proizvajalca in utegneš dobiti originali ročaj. Kitanju in vrtanju novih lukenj se izogibaj, je brez potrebe.

Porkadrek, si nisi mogel izmisliti enostavnejšega nicka. Pol ure sem potreboval, da sem ga pokapiral in prepisal.

Če bi pripopal slikco, bi ti mogoče celo jaz znal povedati, kje išči...
#4
(13.7.2020 ob 21:05)kadotr Napisal: SentinelAeon1, potrudi se točno izmeriti razdaljo med luknjami, šele potem išči nove ročaje. S seboj vzemi en ob stoječ ročaj, trgovci znajo prepoznati proizvajalca in utegneš dobiti originali ročaj. Kitanju in vrtanju novih lukenj se izogibaj, je brez potrebe.

Porkadrek, si nisi mogel izmisliti enostavnejšega nicka. Pol ure sem potreboval, da sem ga pokapiral in prepisal.

Če bi pripopal slikco, bi ti mogoče celo jaz znal povedati, kje išči...

Šele zdaj vidim, da sem pozabil dodati slike, se opravičujem. Torej tukaj so 3 slike. Za točne mere lukenj se pa jutri javim. Lp


Priložene datoteke Predogledne slike
           
#5
Razdalja med luknjami je standardnih 128 mm, kar pomeni, da boš ročaj dobil povsod tam, kjer jih prodajajo. Nič posebnega. Pojdi in izberi.

https://www.google.com/search?q=rujz+242...45&bih=888
Koliko konjev rabiš, da premakneš enega osla!!??
[Slika: logo2.png]Verjeli ali ne,    400 ni dovolj!!!!
#6
Rujz lahko izdela identične ročaje po meri, vendar je cena potem okoli 16€ za kos. Glede na to, da vid starih staršev ni več kot je bil, sem naročil 4 kose drugih ročajev za 14€ s poštnino vred in jih že jutri pošljejo. Razdalja med luknjami je enak, finish je isti, edina razlika je, da sta ročaja 1cm širša, kar pa še jaz komaj opazim. Upam da tole še komu, ki išče ročaje pomaga, je šlo skozi precej lažje, kot sem pričakoval. Zahvaljujem se za pomoč. Lp


Skok na forum:
Zadnje novice

Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
08.01.2020 ob 09:51:21
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
Pred nakupom stopnic je dobro vedeti:   da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »