Splošno > Kr neki
Kljuka za avto

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kljuka za avto
#16
@Popson. Ena od kant (beri: delovno kljuse) doma na katero sem montiral kljuko je ''propeler''
#17
Jaz imam na Volvu XC90 (2005) od l. 2010 vgrajeno Hernecovo kljuko. Homologirana, deluje, lepa ni več, pa saj je zadaj ... . Nikoli nisem imel težav z njo. Ob montaži sem stal poleg monterja in nadzoroval delo. BP

Stala me je vsaj polovico zneska kot vse, ki jih navajate in točno 1/3 zneska Volvo-originalne.

Sodelavka je ravnokar montirala kljuko pri Kogovšku v Dravljah. Zgleda v redu in glede na dolgoletno tradicijo delavnice, bi tudi morala biti v redu (Škoda Kodiaq)
#18
Tako kot pri vsaki stvari na tem svetu. Kolikor daš, toliko imaš.
Za starejše avtomobile je bilo vse dobro, danes pa avtomobilska elektronika ve, da se zadaj pelje prikolica. Temu prilagodi delovanje tako ABS kot ESP sistema.
Tradicija je tukaj čisto postranskega pomena. Kakovost proizvoda ni povezana s tradicijo, seveda pa je s ceno. Kvaliteten proizvod še nikoli ni bil poceni. Velikokrat pa imaš možnost, da slab proizvod plačaš več kot je dejansko vreden Wink
dobre teoretične rešitve so včasih v praksi neumne http://www.klimasapo.si
#19
jaz sem montiral pri hernecu kakšni dve leti nazaj (ali celo malo dlje), montiral sem brink skrito kljuko pa sem zadovoljen. res pa je da je bila prikolica samo parkrat priklopljena in še ni prav stestirano


Skok na forum:
Zadnje novice

Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
30.06.2020 ob 18:59:11
Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
Vse več ljudi se odloča, da bo prostore ogrevalo s talnim gretjem. Prednosti, ki jih prinaša ta vrsta ogrevanja, so... Beri dalje »
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
08.01.2020 ob 09:51:21
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
Pred nakupom stopnic je dobro vedeti:   da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »