Opremljanje doma > Kuhinjska oprema
Madeži na INOX nosilcih -nasvet za čiščenje

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Madeži na INOX nosilcih -nasvet za čiščenje
#1
Imamo kuhinjo, ki ima (verjetno?) INOX ročaje predalnikov, na katerih so se pojavili madeži (priloga); od česa ne vemo, ker je kuhinja še od prejšnjih lastnikov. Madeže smo poskušali odstranit s standardnimi (ne-agresivnimi) kuhinjskimi čistili, vendar ne učinkuje. Je imel kdo enak problem in s čem je vredno poskusiti tak madež odstranit?


Priložene datoteke Predogledne slike
   
#2
pozdravljeni
meni tole deluje bolj aluminij kot rf.   tako da bo bolj tezka...
#3
(1.6.2020 ob 11:22)Thomson12 Napisal: Imamo kuhinjo, ki ima (verjetno?) INOX ročaje predalnikov, na katerih so se pojavili madeži (priloga); od česa ne vemo, ker je kuhinja še od prejšnjih lastnikov. Madeže smo poskušali odstranit s standardnimi (ne-agresivnimi) kuhinjskimi čistili, vendar ne učinkuje. Je imel kdo enak problem in s čem je vredno poskusiti tak madež odstranit?

kot že omenjeno, najbrž ni inox ampak eloksiran aluminij, čiščenje verjetno odpade....
#4
Fleki na ročajih so pogost problem, ali zaradi uporabe neprimernih, agresivnih čistil, večinoma pa zaradi ˝kolikor denarja, toliko muzike˝ Izmeri razdaljo med luknjicama potem pa na Letališko ali B ravničarjevo. Bo najenostavneje. Rostfraj pa ziher ni... zadeva podobna kot ˝trompetengold˝.


Skok na forum:
Zadnje novice

Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
30.06.2020 ob 18:59:11
Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
Vse več ljudi se odloča, da bo prostore ogrevalo s talnim gretjem. Prednosti, ki jih prinaša ta vrsta ogrevanja, so... Beri dalje »
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
08.01.2020 ob 09:51:21
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
Pred nakupom stopnic je dobro vedeti:   da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »