Opremljanje doma > Bela tehnika
Pralni stroj pušča

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pralni stroj pušča
#1
Pozdravljeni,

včeraj sem priključil čisto novi pralni stroj Gorenje (ws168lnst). Nato sem vklopil priporočeno čiščenje bobna (90 stopinj). Po približno dveh urah je pod strojem na levi strani začela odtekati voda. Cevi za odvod in dovod vode sta popolnoma suhi. Kaj bi bil lahko razlog za to?
#2
Mogoče je nekje v notranjosti cev slabo pričvrščena ali kakšno tesnilo priščipnjeno.
Pokliči serviserja.
So zelo ažurni.
#3
A si dal prašek v boben med čiščenjem stroja.In se je mogoče polno pene ustvarlo.In jo metal iz predala...in se zdej pene stopile in je mokro pod strojem.A si probal dat normalno prat z perilom?In kaj se je takrat zgdilo?Al ti je voda pritekla takoj ob zagonu stroja ko si dal na čiščenje?
#4
Nisem dal nobenega praška, samo na funkcijo bombaž (90), brez centrifuge. Vodo je normalno dovajalo in vmes očitno tudi odvajalo. Potem sem šel pa čisto naključno pogledati in je bilo se mokro. Pralni stroj sem samo še izključil. Ko sem pospravil, sem ga spet prižgal, je najprej lepo spraznil vodo, nato začel dozirati novo... malenkost kasneje je pa začela 'padati' voda iz njega na mestu, kjer sem ga že prej opisal. In sem ga spet samo izklopil. S cunjami pa še nisem poskusil.
#5
Pol možno,da ni v stroju cevka dobro pripeta.In ti zato voda pušča...Nimaš druge,kot da pokličeš servis in da pridejo.Itak maš nov stroj v garanciji.Sam ne smeš odpirat in gledat noter.Naj pridejo in ti zrihtajo.

Drgač,pa poznam par ljudi,k imajo ta model.Zelo zadovoljni vsi brez pripomb.Tud sodelavc ga je kupil.Imajo 6 članov.Stroj pere skor vsak dan brez napak.Tako,da mislim,da pr tebi ne more bit kaj velikega.Kot,da je z eno cevko problem.
#6
In kako si zrihtal z strojem?


Skok na forum:
Zadnje novice

Potrebujete stanovanjski kredit? Naredite si informativni izračun.
02.06.2021 ob 13:07:02
Potrebujete stanovanjski kredit? Naredite si informativni izračun.
V življenju so stvari pogosto nepredvidljive. Velikokrat nas presenetijo dogodki, ki so vezani na večjo, neobičajno porabo finančnih... Beri dalje »