Nepremičnine > Gradbena dokumentacija
Parcela v varovanem pasu

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Parcela v varovanem pasu
#1
Podzravljeni,
nagledano imamo parcelo, ki pa se nahaja v ''varovanem pasu'' in na nekih arheoloških podoročjih(?), Zaradi tega je potrebno pred posegi pridobiti en kup soglasij in mnenj različnih ustanov.
Maili so že poslani, kontaktne številke so že izpisane, da se lotimo povpraševanja.

Se je kdo izmeded vas srečal s čim podobnim, kdo ve koliko časa sploh traja, da se pridobi vsa soglasja in ali obstaja možnost, da soglasij ne dobimo? Parcela je drugače normalno zazidljiva.

Hvala za informacije.
#2
Po izkušnjah, če nimaš glih take 'sreče', da imaš arheološko najdišče na parceli in se ti tja naselijo 'žličkarji' za pol leta ali leto, al pa kakšna erozijska območja ipd. ... potem načeloma ne traja tako dolgo in je tudi manjša verjetnost, da ne bi dobili pozitivnih mnenj.


Skok na forum:
Zadnje novice

Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
30.06.2020 ob 18:59:11
Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
Vse več ljudi se odloča, da bo prostore ogrevalo s talnim gretjem. Prednosti, ki jih prinaša ta vrsta ogrevanja, so... Beri dalje »
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
08.01.2020 ob 09:51:21
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
Pred nakupom stopnic je dobro vedeti:   da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »