Opremljanje doma > Kuhinjska oprema
menjava kartuše na stari armalovi armaturi

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
menjava kartuše na stari armalovi armaturi
#1
Imam Armalovo kuhinjsko pipo, ki se je začela ob premajhnem pritisku - torej, če jo odprem samo na pol - sama zapirati. Če prav razumem je potrebno zamenjati kartušo. Ker nimam več papirjev, ne vem kateri model gre, ampak sem fotografijo poslala na armal, kjer pa so mi odgovorili, da nimajo delov za stare pipe. Sploh pa so zdej na Hrvaškem?

Anyway, zanima me, ali še imam možnost dobiti nadomestno kartušo za to armaturo, ali je čas za novo. Na koga se lahko obrnem (če je možno v Ljubljani) In ali dandanes še velja, da se kupuje Armal, ali je to že pase?

Hvala! Smile


Priložene datoteke Predogledne slike
   
#2
Nekatere armature imajo enake kartuše, prav mogoče to velja tudi za omenjeno.
#3
Zamenjaj komplet pipo.
#4
(29.4.2020 ob 18:04)kadotr Napisal: Zamenjaj komplet pipo.

Veliko kartuš je identičnih. Januarja sem tako šel ravno z eno armalovo kartušu (iti problem - samodejno zapiranje) v trgovino in je prodajalec takoj našel nadomestno. Sigurno se dobi, le najbolje je iti s kartušo v trgovino. Katero trgovino pa ne vem, ker ne vem od kod si.
LP,
Samojed
#5
(1.5.2020 ob 10:24)Samojed Napisal: Veliko kartuš je identičnih. Januarja sem tako šel ravno z eno armalovo kartušu (iti problem - samodejno zapiranje) v trgovino in je prodajalec takoj našel nadomestno. Sigurno se dobi, le najbolje je iti s kartušo v trgovino. Katero trgovino pa ne vem, ker ne vem od kod si.

Super, hvala! V Ljubljani sem, kam je tu najbolje it?


Skok na forum:
Zadnje novice

Predstavljamo vse montažne hiše na slovenskem trgu
08.06.2021 ob 07:28:05
Predstavljamo vse montažne hiše na slovenskem trgu
Odločitev za nov dom je ena najpomembnejših v življenju. Zato je potrebno, da izberemo dobro in kakovostno hišo, ki nam bo... Beri dalje »
Potrebujete stanovanjski kredit? Naredite si informativni izračun.
02.06.2021 ob 13:07:02
Potrebujete stanovanjski kredit? Naredite si informativni izračun.
V življenju so stvari pogosto nepredvidljive. Velikokrat nas presenetijo dogodki, ki so vezani na večjo, neobičajno porabo finančnih... Beri dalje »