Objave: 6
Teme: 1
Ocena:
0
Pozdravljeni, na forumu ne pišem velikrat ga pa spremljam kar pogosto. Trenutno potrebujem vašo pomoč. iščem cene kaminski vložek lahko litoželezen, ker ga bom uporabljal za dogrevanje, če bo to potrebno. ogrevali se bomo s toplotno črpalko. Pogoj je, da ima vložek priklop na zunanji dovod zraka ter, da je nekje 70-80cm dolgo steklo ter široko 40-50 cm. Pravokotne oblike. Kaj mi svetujete? polska, češka, slovaška vse je dobrodošlo. hvala vsem za nasvete.
Objave: 248
Teme: 0
Ocena:
0
kratki.pl si oglej potem pa malo guglaj Polske trgovine / strani kjer jih prodajajo. Tako sem ga jaz kupil.
Objave: 27
Teme: 4
Ocena:
1
Pozdravljen
Še en glas za Kratki. So med cenejšimi, kvaliteta pa za moje pojme odlična. Uradni zastopnik je THS Maribor. Jaz sem ga sicer kupil v Bau ali Obi, se ne spomnim več, ker se je mudilo (Maja PF, pravkar sedim pred njim;-) Na uradni spletni strani je ogromno produktov, in za razliko od domačih zlatarjev cena normalna.
Objave: 16
Teme: 2
Ocena:
0
5.3.2020 ob 23:39
(*Zadnja sprememba objave: 5.3.2020 ob 23:39 uporabnik Mareex_87.)
lstremfelj hvala za link, velika izbira, cene pa zelo ugodne. Tudi sam sem v fazi iskanja kaminskega vložka. Ali je potrebno po vložek na Poljsko, ali je kakšna druga možnost dostave.
LP
Objave: 204
Teme: 27
Ocena:
0
Zdravo
Je še kdo zainteresiran za nakup kaminskega vložka od Kratki. Razmišljam, da bi ga šel sam iskat v tujino in sem našel tudi bliže nas trgovine kot je njihova. Sem pa gledal Slovaško. Je pa nekje 600-700km iz celjskega območja.
Torej , če je komu interes bi se lahko vsedla v kombi in odpeljala iskat kaminski vložek v tujino. Seveda ko se tale zadeva z korono poleže.
Ocena:
0
Lahko daš kakšen link kamina, ker js se na italjanščino čist nč ne spoznam
Objave: 250
Ocena:
2
Če bo možnost in ugoden nakup, se pridružujem tudi jaz. Bom spremljal temo.
Ocena:
0
Dobil ponudbo za prevoz iz Poljske za 114eur z DDV. Mislim, da se ne splača it osebno iskat in da ga bom kar naročil, da mi ga pripeljejo.
lp
Objave: 1
Ocena:
0
Zerdoner zanima me od kje ste dobili ponudbo za dostavo v kateri poljski trgovini, in kako ste jih kontaktirali preko gmaila, v angleščini?
Sami imamo namen it kupit na Poljsko kamin Kratki ker se pri nas čaka 4mesece in tudi cene so +500€.
Vsak nasvet dobrodošel.
Hvala.