Nepremičnine > Nakup, prodaja in pravna vprašanja
nakup kaminskega vložka

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nakup kaminskega vložka
Pozdravljeni, na forumu ne pišem velikrat ga pa spremljam kar pogosto. Trenutno potrebujem vašo pomoč. iščem cene kaminski vložek lahko litoželezen, ker ga bom uporabljal za dogrevanje, če bo to potrebno. ogrevali se bomo s toplotno črpalko. Pogoj je, da ima vložek priklop na zunanji dovod zraka ter, da je nekje 70-80cm dolgo steklo ter široko 40-50 cm. Pravokotne oblike. Kaj mi svetujete? polska, češka, slovaška vse je dobrodošlo. hvala vsem za nasvete.
kratki.pl si oglej potem pa malo guglaj Polske trgovine / strani kjer jih prodajajo. Tako sem ga jaz kupil.
Pozdravljen
Še en glas za Kratki. So med cenejšimi, kvaliteta pa za moje pojme odlična. Uradni zastopnik je THS Maribor. Jaz sem ga sicer kupil v Bau ali Obi, se ne spomnim več, ker se je mudilo (Maja PF, pravkar sedim pred njim;-) Na uradni spletni strani je ogromno produktov, in za razliko od domačih zlatarjev cena normalna.
lstremfelj hvala za link, velika izbira, cene pa zelo ugodne. Tudi sam sem v fazi iskanja kaminskega vložka. Ali je potrebno po vložek na Poljsko, ali je kakšna druga možnost dostave.

LP
(5.3.2020 ob 21:26)lstremfelj Napisal: kratki.pl si oglej potem pa malo guglaj Polske trgovine / strani kjer jih prodajajo. Tako sem ga jaz kupil.

Živjo, in kje točno si ga potem kupil? polno je spletnih trgovin in nikjer nikakor ne najdem kje se zadevo prevzame.
Všeč mi je Kratki zibi deco 12kw Smile
pri nas: http://www.ths.si/trgovina/kamini/toploz...-zibi-deco

hvala za odg
Zdravo

Je še kdo zainteresiran za nakup kaminskega vložka od Kratki. Razmišljam, da bi ga šel sam iskat v tujino in sem našel tudi bliže nas trgovine kot je njihova. Sem pa gledal Slovaško. Je pa nekje 600-700km iz celjskega območja.
Torej , če je komu interes bi se lahko vsedla v kombi in odpeljala iskat kaminski vložek v tujino. Seveda ko se tale zadeva z korono poleže.
(15.10.2020 ob 07:46)zerdoner Napisal: Zdravo

Je še kdo zainteresiran za nakup kaminskega vložka od Kratki. Razmišljam, da bi ga šel sam iskat v tujino in sem našel tudi bliže nas trgovine kot je njihova. Sem pa gledal Slovaško. Je pa nekje 600-700km iz celjskega območja.
Torej , če je komu interes bi se lahko vsedla v kombi in odpeljala iskat kaminski vložek v tujino. Seveda ko se tale zadeva z korono poleže.

Jaz bi načeloma bil za, so kar ok cene. A špedicija pride v upoštev? Naložimo na eno paleto in pošljemo, cene se ponavadi za kaj podobnega gibljejo cc 200-300.

Sem pa našel tukaj tudi precej ugodne opcije kaminov: https://www.elmihome.it/, sem povprašal malo in bi ga do vrat s špedicijo dostavili za 155E, kar je še vedno ceneje, kot pri nas brez poštnine.
Lahko daš kakšen link kamina, ker js se na italjanščino čist nč ne spoznam
Če bo možnost in ugoden nakup, se pridružujem tudi jaz. Bom spremljal temo.
Iskat bi ga šel mogoče iskat sem: https://www.raczynski-kominki.pl/30-kratki. Ceneje ga nisem našel
Je kakšnih 750km od moje lokacije.
(15.10.2020 ob 08:41)zerdoner Napisal: Lahko daš kakšen link kamina, ker js se na italjanščino čist nč ne spoznam

https://www.elmihome.it/caminetto-a-legn...lo-dx.html
Dobil ponudbo za prevoz iz Poljske za 114eur z DDV. Mislim, da se ne splača it osebno iskat in da ga bom kar naročil, da mi ga pripeljejo.

lp
Zerdoner zanima me od kje ste dobili ponudbo za dostavo v kateri poljski trgovini, in kako ste jih kontaktirali preko gmaila, v angleščini?
Sami imamo namen it kupit na Poljsko kamin Kratki ker se pri nas čaka 4mesece in tudi cene so +500€.
Vsak nasvet dobrodošel.
Hvala.

Skok na forum:

Zadnje novice

TOPDOM odprl novo poslovalnico v Brežicah
22.09.2023 ob 06:54:30
TOPDOM odprl novo poslovalnico v Brežicah
Podjetje TOPDOM d.o.o. je danes, 21. 9. 2023, ob 10. uri odprl vrata svoje nove, že 36. poslovalnice v Sloveniji. Nova poslovalnica v... Beri dalje »
Sanacija hiš po poplavah
13.09.2023 ob 12:58:03
Sanacija hiš po poplavah
Poplave avgusta 2023 so prizadele veliko območij v Sloveniji, poškodovanih je bilo tudi veliko hiš. Lumarjevi strokovnjaki... Beri dalje »