Opremljanje doma > Kuhinjska oprema
Nalepke za ploščice

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nalepke za ploščice
#1
Živjo!

Iščem kakršnekoli informacije (predvsem iz vaših lastnih izkušenj), ali se po letu ali dveh nalepke za ploščice enostavno odstranijo, če so bile nalepljene na osnovno ploščico.

Namreč: trenutno sem v najemniškem stanovanju in v kuhinji so "okrasne" ploščice, ki mi res niso všeč, zato iščem enostavno in predvsem reverzibilno rešitev, saj bi ko se odselim kuhinjo rada vrnila v prvotnem stanju  Smile Brskala sem po trgovinah in internetu in našla dokaj enostavno rešitev - t.i. "samolepilne ploščice", ki se jih da enostavno narezati na želeno velikost ter prelepiti čez osnovno ploščico. Druga rešitev je samolepilna folija, ki se tudi samo prelepi čez osnovno ploskev.
Skrbi pa me, da bo po določenem času odstranitev nalepk težavna ali pa da bi celo poškodovala ploščico, na katero bi zadevo nalepila ... Ima kdo kakšne izkušnje s tem ali mi lahko priporoči kaj drugega oz. pove, kje je kupil ustrezne nalepke/folijo? 

Prilagam še fotko kot primer, da boste vedeli, kaj točno mislim. 
     
Najlepša hvala že vnaprej!  Cool


Skok na forum:
Zadnje novice

Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
30.06.2020 ob 18:59:11
Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
Vse več ljudi se odloča, da bo prostore ogrevalo s talnim gretjem. Prednosti, ki jih prinaša ta vrsta ogrevanja, so... Beri dalje »
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
08.01.2020 ob 09:51:21
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
Pred nakupom stopnic je dobro vedeti:   da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »