Splošno > Sam svoj mojster
Notranja enota klime - zlomljen zatič

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Notranja enota klime - zlomljen zatič
Če obstaja upanje, da stvar reši lepilo, potem glede na materiale ustrezno dvokomponentno lepilo. Še zmeraj sem, ko se iskal bližnjico, da rešim s sekundnim, potem pristal na dvokomponentem, ki je res držalo. Nastane pa komplikacija, kako za kako uro spoj fiksirati.
Spostovani Slo_Cop, beri:
Ne razumem v cemu je problem zahtevati, da se (pri montazi zlomljen) del zamenja / nadomesti z novim. To je vse ze kalkulirano v prodajni ceni, po domace povedano, vi (in vsi ostali) ste ta del ze z nakupom placali. Torej, ce ste vi to zadevo uradno kupili (ne nekje pod roko preko kolega) montiral monter, ki mu je to vsakodnevni kruh in po vrhu se vas kolega, tu ni problema. Taksne „nerodnosti“ so tudi zavarovane. Neglede na to, kaj se je odlomilo, tudi ce je zadeva minimalna in je potrebno zamenjati celotno ohisje.
Ko ste vi to stvar kupili in placali tudi niste „odlomili“nekaj bankovcev. Pravico imate zahtevati, da bo kupljena zadeva dostavljena in montirana v brezhibnem stanju v vsakrsnem pogledu.
In lep dan se naprej.
+1
Mater ste eni res pametni. Klimo sem kupil pri nas, montirana je na vikendu 400km od doma v drugi državi. Zmontiral jo je kolega ki je monter. In mi je dejansko sploh žal da sem vprašal. Predlagam da tisti ki v temah na vpašanje samega avtorja nimate pravega odgovora v bodoče posamezno temo ignorirate.
Verjetno je glede na okoliscine varianta z dvema vijakoma s spodnje strani se najboljsa ... Edino pazi, da ju ne zagonis v kako cevko/kabel/elektroniko.
Kranj Napisal:Spostovani Slo_Cop, beri:
Ne razumem v cemu je problem zahtevati, da se (pri montazi zlomljen) del zamenja / nadomesti z novim. To je vse ze kalkulirano v prodajni ceni, po domace povedano, vi (in vsi ostali) ste ta del ze z nakupom placali. Torej, ce ste vi to zadevo uradno kupili (ne nekje pod roko preko kolega) montiral monter, ki mu je to vsakodnevni kruh in po vrhu se vas kolega, tu ni problema. Taksne „nerodnosti“ so tudi zavarovane. Neglede na to, kaj se je odlomilo, tudi ce je zadeva minimalna in je potrebno zamenjati celotno ohisje.
Ko ste vi to stvar kupili in placali tudi niste „odlomili“nekaj bankovcev. Pravico imate zahtevati, da bo kupljena zadeva dostavljena in montirana v brezhibnem stanju v vsakrsnem pogledu.
In lep dan se naprej.
Ti res misliš,da recimo ohišje notranje enote klime tako lahko dobiš?
Materna, Slo_Cop, montiral ti je monter, ki od tega, praviš, živi, ti uletiš sem s takimi?
Nadalje, mene boli organ, če kje kaj šenkuješ, ker me še bolj boli organ, če nekoga nekaj matra na Hrvački.

Jezik za zobe, pa bo.
??? Seveda se to dobi.

Vcasih so nekako rekli,
"Kdor ne odpre ust, mora odpreti denarnico ali pa pozreti."
... mislim, da to se vedno velja, le nekateri tega ne vedo.

V prvem postu se vprasanje bere kot bi bil predmet spotike doma.
Vsak dan, ko pride iz sluzbe bo pogledal ta strlec pokrov in se jezil.
Ce bi takoj napisal, da je govora o vikendu na morju, da bo ta strlec pokrov gledal morda mesec in pol na leto in se kaksen podaljsan vikend.
Ma le komu je to mar.
simek Napisal:Ups! :?

Saj 0,5cm ni veliko! 8)

:wink:
Meni že "ni mar"!
Brihte policajske na kupu?
Slo_Cop in njegov monter sta imela to - A je to?

Kranj, to veš, da če komentiraš, da ti je pravzaprav mar?

Vmes je simek uletel.
Meni se je naredil isti pripetljaj, sicer je prvo še spustil plin ko pa je monter puščanje na maticah odpravil se je očitno preveč na debelo popravila izolacija z armaflex trakom in so popokali zatiči, monter seveda sedaj ignorora Confused imamo tu mojstra, ki zna oceniti koliko je dela z menjavo tega dela- sam del sicer ni drag je pa verjetno precej komplicirana menjava saj je treba vse podret ker gre za zadnjo vezno steno? Če je pa kdo pripravljen poprijet za popravilo bom ful hvaležen- mudi se pa tudi ne glede na to da že leto in pol prenašam ignoriranje monterja.. no hvala že vnaprej za morebitne ideje/pomoč Smile

Še slika:
https://ibb.co/GvK3qcB

Skok na forum:

Zadnje novice

Pohištvo za spalnice
09.06.2023 ob 07:30:15
Pohištvo za spalnice
Pohištvo za spalnice iz salona Pohištvo MAROS Včasih nam razkošje predstavlja že lasten intimen kotiček,... Beri dalje »
Vsak CM šteje: Kako opremiti majhno kopalnico?
05.06.2023 ob 07:27:58
Vsak CM šteje: Kako opremiti majhno kopalnico?
Ko gre za načrtovanje majhne kopalnice, je vsak centimeter pomemben. Ker je prostor omejen, je pomembno, da ga čim bolje... Beri dalje »
Kako izbrati pravo kombinacijo senčil?
19.05.2023 ob 08:49:06
Kako izbrati pravo kombinacijo senčil?
S kombiniranjem notranjih in zunanjih senčil lahko ustvarimo prijetno in udobno vzdušje v svojem domu. Tudi ob poletni vročini.... Beri dalje »
Odkrijte prednosti bivanja v mansardi
17.05.2023 ob 12:20:44
Odkrijte prednosti bivanja v mansardi
Tondach rešitve za šarmanten dom Ko izbiramo nepremičnino, je zdravo in kakovostno stanovanje, v današnjem času... Beri dalje »