Objave: 605
Teme: 5
Ocena:
1
Če obstaja upanje, da stvar reši lepilo, potem glede na materiale ustrezno dvokomponentno lepilo. Še zmeraj sem, ko se iskal bližnjico, da rešim s sekundnim, potem pristal na dvokomponentem, ki je res držalo. Nastane pa komplikacija, kako za kako uro spoj fiksirati.
Objave: 119
Teme: 6
Ocena:
0
Spostovani Slo_Cop, beri:
Ne razumem v cemu je problem zahtevati, da se (pri montazi zlomljen) del zamenja / nadomesti z novim. To je vse ze kalkulirano v prodajni ceni, po domace povedano, vi (in vsi ostali) ste ta del ze z nakupom placali. Torej, ce ste vi to zadevo uradno kupili (ne nekje pod roko preko kolega) montiral monter, ki mu je to vsakodnevni kruh in po vrhu se vas kolega, tu ni problema. Taksne „nerodnosti“ so tudi zavarovane. Neglede na to, kaj se je odlomilo, tudi ce je zadeva minimalna in je potrebno zamenjati celotno ohisje.
Ko ste vi to stvar kupili in placali tudi niste „odlomili“nekaj bankovcev. Pravico imate zahtevati, da bo kupljena zadeva dostavljena in montirana v brezhibnem stanju v vsakrsnem pogledu.
In lep dan se naprej.
Objave: 51
Teme: 3
Ocena:
0
Mater ste eni res pametni. Klimo sem kupil pri nas, montirana je na vikendu 400km od doma v drugi državi. Zmontiral jo je kolega ki je monter. In mi je dejansko sploh žal da sem vprašal. Predlagam da tisti ki v temah na vpašanje samega avtorja nimate pravega odgovora v bodoče posamezno temo ignorirate.
Objave: 1001
Teme: 18
Ocena:
13
Verjetno je glede na okoliscine varianta z dvema vijakoma s spodnje strani se najboljsa ... Edino pazi, da ju ne zagonis v kako cevko/kabel/elektroniko.
Objave: 1472
Teme: 4
Ocena:
0
Materna, Slo_Cop, montiral ti je monter, ki od tega, praviš, živi, ti uletiš sem s takimi?
Nadalje, mene boli organ, če kje kaj šenkuješ, ker me še bolj boli organ, če nekoga nekaj matra na Hrvački.
Jezik za zobe, pa bo.
Objave: 119
Teme: 6
Ocena:
0
??? Seveda se to dobi.
Vcasih so nekako rekli,
"Kdor ne odpre ust, mora odpreti denarnico ali pa pozreti."
... mislim, da to se vedno velja, le nekateri tega ne vedo.
V prvem postu se vprasanje bere kot bi bil predmet spotike doma.
Vsak dan, ko pride iz sluzbe bo pogledal ta strlec pokrov in se jezil.
Ce bi takoj napisal, da je govora o vikendu na morju, da bo ta strlec pokrov gledal morda mesec in pol na leto in se kaksen podaljsan vikend.
Ma le komu je to mar.
Objave: 1472
Teme: 4
Ocena:
0
Brihte policajske na kupu?
Slo_Cop in njegov monter sta imela to - A je to?
Kranj, to veš, da če komentiraš, da ti je pravzaprav mar?
Vmes je simek uletel.