Kar naredi dom > Zabavna elektronika
Senzor gibanja

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Senzor gibanja
#16
Ljudje majo strah pred vrtanjem Smile Sploh v ploščice... od tod želja po lepjenju
#17
Tody, je precej resnice v tvojem zapisu. Ampak redni in neredni obiskovalci foruma pa tudi vedo, da to ni neki bav bav. Vsaj napisanega je bilo mnogo o tem. Po moje je vzrok to, da je lažje enter stisnit, kot iti v delavnico po "bormašino".
#18
Še vsako stvar ki sem lepil z temi trakovi se je čez čas odlepila. Ni vazno kakšne firme trak. Vedno očistil površine z acetonom nikoli lepil nič težjega od pol kilograma. Na koncu je vedno bilo potrebno vijačenje.
#19
Da si sposodim temo. V eno luč sem montiral tale senzor gibanja https://shop.emos-si.si/1454007100-senzo...-800w-beli.
Pojavlja pa se mi težava, da se mi sam od sebe vklaplja.
Primer: pridem v sobo se luč prižge. Ko grem stran se luč po nekaj sekundah ugasne in nato se kakšnih 10-15x luč zopet prižiga in ugaša čeprav ni nobenega v sobi.
Ima morda kdo podobno težavo z temi senzorji
#20
Če si priklopil, kot imaš narisano v navodilih, ne bi smel biti problem, razen če senzor ni v okvari. Je pa tudi možnost, da si ga vgradil preblizu luči, tako da zaznava njeno toploto oz. ko se ugasne, spremembo temperature ugasnjene svetilke. Poskusi senzor prestaviti izven območja svetilke pa boš videl.


Skok na forum:
Zadnje novice

Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
30.06.2020 ob 18:59:11
Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
Vse več ljudi se odloča, da bo prostore ogrevalo s talnim gretjem. Prednosti, ki jih prinaša ta vrsta ogrevanja, so... Beri dalje »
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
08.01.2020 ob 09:51:21
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
Pred nakupom stopnic je dobro vedeti:   da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »