Gradnja in obnova > Napeljave
Mala Čistilna Naprava

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mala Čistilna Naprava
#61
ni vse v tem ali so blizu ali daleč. vprašanje je kako imajo poprodajne storitve poštimane. kaj ti koristi če so blizu in jim dol visi če ti pridejo popravit ali ne? medtem ko oni od daleč bi prišel takoj?

PS: ne govorim o omenjenih firmah, ampak na splošno.
#62
Se popolnoma strinjam s tabo @darkside... bo pač čas pokazal svoje...
#63
+1
#64
gregorjanc čas je že pokazal svoje, tudi tu na forumu, zato pa sem tudi jaz vzel od Gorca Wink no pa upam da vam bo služila tudi kaka druga, ki jo izberete.
Da ne bo pomote, bil pri vseh teh firmah na ogledu pa nebi več kaj dosti o ti**, važno je da vam bo služila.
#65
gregorjanc Napisal:Včasih sprejemam hitre odločitve, pa tudi če ni na koncu vse OK. V ožji izbor sta mi po klicanju padla Gorec in Tims Lovše. Glede na najbolj ugodno ceno (krepko pod 2k evrčkov) na ključ sem izbral Tims pa še dokaj blizu mi je, če kaj crkne. Kaj češ, če se nam mudi. Naslednji teden mora biti zakopana...

Pravilno si se odločil.
#66
Lustek Ti ki tolk veš, a? Seveda se je prav odločil zase, in ne pametuj po nepotrebnem ker samo svinjaš po forumu in provociraš, to pa jedino kar znaš.
#67
Pozdravljeni,
Priblizno 4leta imamo malo cistilno napravo. Dobro leto imamo velike tezave s komarji,ki so se naselili v napravo in se tam nenormalno razmnozili. Tezava je da komarji nekako najdejo pot po odtikih in prihajajo v kopalnici. V kopalnicah imamo tako zaprte vse odtoke in jaske,ampak tako ne gre. Poizkusili smo ze s praznenjem naprave,vsak mesec vanjo dodajamo neke ekoloske kapljice proti razmnozevanju komarjev,..ampak nic ne pomaga. Prodajalec naprave nam pravi samo da so komarji dober znak da naprava odlicno deluje. Ali se se kdo spopada z insekti ki so se naselili v mkcn?
Prosim za vase izkusnje oz.nasvet kako naj komarjem preprecimo dostop po jaskih v kopalnice oziroma kako naj jih iztrebimo
#68
Zdravo,

Mi imamo malo čistilno napravo štiri leta. Po treh letih smo jo dali izpraznit in to je to. To pomeni,da deluje brez problema že vse od dvojega delovanja. 

https://www.primstor.si/primstor-cistiln...e-naprave/

Se pa mi je pojavila prejšnji teden in sicer pri odtoku iz čistilne naprave. Namreč odtok imam speljan in zakopan pod sosedovim travniku. Takrat sem dal za odtok drenažno cev, ki pa se mi je sedaj zamašila ali sesedla. trenutno pač ne morem ugotoviti. Očitno bom moral na novo kopat in dati namesto drenažne cevi, kar kanalizacijsko. 

Kako pa imate ostali urejen odtok iz male čistilne naprave?
#69
Če se ti je cev zamašila potem to pomeni da MKČN le ne deluje brez problema. Mene je na to upozoril nek proizvajalec oziroma zastopnik . Torej, v odtok ne gre samo zgolj prečiščena voda ampak zaide še kakšen večji trden delec. Najbolje da strokovnjak pregleda delovanje. Prvo pa sam dobro poglej, kaj je v cevi. MOrda se je pa tvoj sosed preveč vozil preko cevi in jo zdrobil... Odkopat pa pogledat.
Jaz ravno pripravljam za MKČN, odtok bo v ponikovalno polje (oziroma v odtočni kanal, če ga bo sosed pravočasno skopal). Se pa preko cevi nebo vozilo. Tudi teren okoli MKČN bo samo pohoden.
#70
Pozdravljeni

Jest bi pa samo opozoril na čistilne naprave AQUATECH ki jih prodaja podjetje timma .Tip jih samo proda in sploh ne naredi zagona,samo reče nalij vodo in počak 3 tedne pol pa dej varovalko gor - da se zažene in to je to.Je po nekaj tednih začelo smrdet in sem ga klical,pol pa je neki se izgovarjov , da smo neki notr metal k nebi smel.smo ful merkal.Tut pogledat ni pršu...
Tako da ga ne priporočam


Skok na forum:




Zadnje novice

Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
30.06.2020 ob 18:59:11
Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
Vse več ljudi se odloča, da bo prostore ogrevalo s talnim gretjem. Prednosti, ki jih prinaša ta vrsta ogrevanja, so... Beri dalje »
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
08.01.2020 ob 09:51:21
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
Pred nakupom stopnic je dobro vedeti:   da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »