Kar naredi dom > Tempo življenja
Službeno potovanje

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Službeno potovanje
#16
Kilometre izračuna google avtomatsko ali v pisarni ročno? Ne bi imel težav v avtu pustiti kakšen starejši telefon. Glede na to da google, če ne izklopiš, beleži čisto vse lokacije bi se jih dalo verjetno precej enostavno prenesti v tabelo. Zanima me če kaj takšnega že obstaja.

Drugače ja rešitev z mesečnim potnim nalogom je, ampak ob vsem delu nisem ravno pedanten pri takšnih zadevah.
#17
(31.7.2020 ob 07:17)KeCko Napisal: Kilometre izračuna google avtomatsko ali v pisarni ročno? Ne bi imel težav v avtu pustiti kakšen starejši telefon. Glede na to da google, če ne izklopiš, beleži čisto vse lokacije bi se jih dalo verjetno precej enostavno prenesti v tabelo. Zanima me če kaj takšnega že obstaja.

Drugače ja rešitev z mesečnim potnim nalogom je, ampak ob vsem delu nisem ravno pedanten pri takšnih zadevah.

Jaz lokacije praviloma ročno vnesem na računalniku imamo pa tudi applikacijo. Sistem ti ne sledi ampak ročno vzneseš lokacije na katerih si - nekak prilagojen google maps.
Npr: firma, hotel, lokacija na terenu, firma. Super je ker lahko samo v iskalnik vpisuješ imena firm ali naslove pa potem sam vse najde (sploh v tujini). 
Uporabno tudi za bolj komplicirane poti - ker imaš ocene časov potovanj, da je lažje planirati sestanke. 

Mesečne naloge lahko dopolnjujem za vsako pot posebej - samo mesečno se odda - da nimajo računovodkinje kar naprej opravka z malenkostmi. 

Tudi če grem za 5 km stran si vpišem pot, slikam parkirni listek, pripnem - minuta ali dve dela.


Skok na forum:
Zadnje novice