Kar naredi dom > Tempo življenja
Piknik plac, LJ in okolica?

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Piknik plac, LJ in okolica?
#1
Imate kako priporočilo, rabil bi piknik plac za cca 30 ljudi, veliko otrok...familijarno...nekje v Lj, okolica. Najraje s kako postrežbo, kak žar, pijača...torej najraje brez našega dela, tako da mi samo pridemo Smile Druga nedelja v juliju.
#2
Ribiška družina Straža-Sava - Gameljnje, Okrepčevalnica Sidro - Zbilje...
#3
U kul, hvala grem v poizvedovanje...
#4
tudi v zalogu, pod debnim vrhom, pr podust (rd vevče). parkirišča, strežba in sedišča v senci. malo naprej po cesti v kresnice, bolj nobel pri peclju v podgradu. imajo igrišča za vse sorte dejavnosti, ampak je pa občutk že malo gostilniški. brez postrežbe (ampak je vse, voda, wcji, senca, itd) pri nogometnem igrišču poleg gasilskega doma na hruševem ob gradaščici. to je kak kilometer ven iz dobrove. je v privat lasti. naslov hruševo 2a, dobrova.
#5
No smo se odločili za Sidro...kul plac...hrana baje tud...no tud cene so fajn Smile ampak kaj češ, all inclusive se plača---


Skok na forum:
Zadnje novice

Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
08.01.2020 ob 09:51:21
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
Pred nakupom stopnic je dobro vedeti:   da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »