Splošno > Mnenja in predlogi
Hobby motorna žaga

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hobby motorna žaga
#31
Se glede verige
019 ima Piccolo verižico. Z njo postane žaga lahka, močna, okretna, veriga je pa res bolj podobna verižici za okoli vratu, kot pa verigi za motorno žago.
Zato z njo ni pametno zagat žebljev...

Poleg tega je še meč izredno tanek in ozek in ga ob kakšnem stiskanju in delu ja silo precej na hitro lahko skrivis. Sicer to najbrž ne bo vidno, ampak žaga ne bo več zagala v "pravi kot" oziroma bo "zapeljala" kar je pri tesarskih delih popolnoma neuporabna žaga.
#32
Za hobby žago , torej za okrog hiše tud v krogu 50m uporabljam električno žago black&decker. Žaga ni glasna, lahka, takoj ko spustim tipko se neha vrteti, ne smrdi, mala poraba in je kr močna, žagam do kr velikega fi-ja .

Za vse ostalo je pa master card (za vse ostalo je pa still 7,3KW, res da je starejša,ampak je obnovljena in ima ogormen meč in ogromno moč)
#33
Spraševal sem avtorja teme kaj je kupil ... Wink
#34
Jaz sem le napisal kaj imam, in kaj priporocam. Pa še tega nisem kupilSmileSmile oboje sem dobil kot darilo in je zadeva stara vsaj 6 let (za el motorno)


Skok na forum:
Zadnje novice

Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
30.06.2020 ob 18:59:11
Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
Vse več ljudi se odloča, da bo prostore ogrevalo s talnim gretjem. Prednosti, ki jih prinaša ta vrsta ogrevanja, so... Beri dalje »
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
08.01.2020 ob 09:51:21
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
Pred nakupom stopnic je dobro vedeti:   da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »