Objave: 549
Teme: 19
Ocena:
6
Tako kot je napisano je odvisno od mnogo faktorjev.
Pozornost je potrebno posvetiti tudi zavarovanju po etažah. Kletna etaža ni nikoli iste vrednosti kot npr. mansarda.
Zavarovanje nepremičnine je enako ali bolj zahtevno kot avtomobilsko. Tudi agent ne pozna vseh podrobnosti, ki jih lahko poznaš sam......... Preveč za pisati vse.. Žal.. Vsak primer je specifičen.
Objave: 11379
Teme: 16
Ocena:
16
Veš da boš... tega je za 3 strani teksta... če sploh najdeš vse skrite "pogoje"...
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
Objave: 3729
Teme: 21
Ocena:
23
Zato je pa ključno imeti dobrega agenta, osebno poznanega, ne "k'r enga" v zavarovalničini pisarni pobranega.
Objave: 549
Teme: 19
Ocena:
6
@firefly podrobnosti svoje hiše.. Seveda je pred podpisom police prebrati vseh teh nekaj strani in seveda vprašati agenta... Ma, pa saj vemo kako gre..
Objave: 380
Teme: 65
Ocena:
1
Danes sem dobil novo polico za zavarovanje hiše pri Savi. Znesek me je pošteno presenetil. Iz 340 na 400. Dvig je menda povezan z dvigom višine vrednosti nepremičnine in opreme. Vseeno se mi zdi dvig za cca. 20% zelo visok.
A ste tudi pri drugih zavarovalnicah opazili dvig zavarovalnih premij?
Objave: 520
Teme: 2
Ocena:
11
Tudi Generali je podražil.
Edino razlaga je lepša:
Rast inflacije in stroškov terjajo zvišanje premije, če želimo še naprej zagotavljati ustrezno raven zaščite. Vaša nova letna premija bo...