Nepremičnine > Finančna plat
Zavarovanje hiše

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zavarovanje hiše
Tako kot je napisano je odvisno od mnogo faktorjev.
Pozornost je potrebno posvetiti tudi zavarovanju po etažah. Kletna etaža ni nikoli iste vrednosti kot npr. mansarda.
Zavarovanje nepremičnine je enako ali bolj zahtevno kot avtomobilsko. Tudi agent ne pozna vseh podrobnosti, ki jih lahko poznaš sam......... Preveč za pisati vse.. Žal.. Vsak primer je specifičen.
Veš da boš... tega je za 3 strani teksta... če sploh najdeš vse skrite "pogoje"...
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
Zato je pa ključno imeti dobrega agenta, osebno poznanega, ne "k'r enga" v zavarovalničini pisarni pobranega.
@firefly podrobnosti svoje hiše.. Seveda je pred podpisom police prebrati vseh teh nekaj strani in seveda vprašati agenta... Ma, pa saj vemo kako gre..
Danes sem dobil novo polico za zavarovanje hiše pri Savi. Znesek me je pošteno presenetil. Iz 340 na 400. Dvig je menda povezan z dvigom višine vrednosti nepremičnine in opreme. Vseeno se mi zdi dvig za cca. 20% zelo visok.
A ste tudi pri drugih zavarovalnicah opazili dvig zavarovalnih premij?
Tudi Generali je podražil.
Edino razlaga je lepša:
Rast inflacije in stroškov terjajo zvišanje premije, če želimo še naprej zagotavljati ustrezno raven zaščite. Vaša nova letna premija bo...

Skok na forum:

Zadnje novice

NLB Stanovanjski krediti z jamstvom države
26.05.2023 ob 13:26:45
NLB Stanovanjski krediti z jamstvom države
Mladi do 38 let lahko ob prvem reševanju stanovanjskega vprašanja pridobite stanovanjski kredit po pogojih Zakona o... Beri dalje »
Pohištvo za popolno spalnico
22.05.2023 ob 12:09:13
Pohištvo za popolno spalnico
Spalnica je najintimnejši prostor vsakega doma. Nudi naj prijetno zatočišče pred zunanjim svetom. Zato bodite pri... Beri dalje »
Kako izbrati pravo kombinacijo senčil?
19.05.2023 ob 08:49:06
Kako izbrati pravo kombinacijo senčil?
S kombiniranjem notranjih in zunanjih senčil lahko ustvarimo prijetno in udobno vzdušje v svojem domu. Tudi ob poletni vročini.... Beri dalje »
Odkrijte prednosti bivanja v mansardi
17.05.2023 ob 12:20:44
Odkrijte prednosti bivanja v mansardi
Tondach rešitve za šarmanten dom Ko izbiramo nepremičnino, je zdravo in kakovostno stanovanje, v današnjem času... Beri dalje »