Kar naredi dom > Tempo življenja
Morela o-o okultisti

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Morela o-o okultisti
#46
SinAbi Napisal:Če smem vprašat, kolikokrat in zakaj se na tem kao informativnem pregledu določi, da oseba NI primerna za poseg?


Zakaj jim piše tam nekje, ali pa kje drugje na netu - pretanka roženice, prestar, premlad, nestabilna dioptrija, kake druge težave (nevropatoje, glavkom, sive mrene, pac kaka patologija...), suhe oči,... Kolikokrat pa ne vem? Zdaj ko je bilo toliko govora, sem se sebe prijavila, pa da vidim kaj točno počnejo na ta brezplačnem...
#47
Jest pa dejansko mislim, da neke panike kle ni. Te operacije se delajo ze desetletja in ce bi folk mel ksne orenk stale se najbrz ne bi. Na pregledu pac ugotovijo kako in kaj,... sej za lece tut niso vsi primerni. Cena pa tut ni nevem kaj... troje ocala. V 10 letih jih zamenjas. (ce zidas in jih unicis k stemas, malas, etc,..) SmileSmileSmile
#48
Johan_R Napisal:
Terakota Napisal:Mi lahko kdo priporoči ambulanto, kjer bi mi (samoplačniško) kvalitetno opravili okulistični pregled?

Oftalma v Ljubljani, Koseze: http://www.oftalma.si/

Ordinacija in optika Dr. Petre Popović, pred njo pa njene mame dr. Vande Raič (ki je prva po 30 letih odkrila pri meni "cilindre" in mi zmanjšala dioptrijo na steklih) sta moja izbira. Očala nosim od l. 1966 in mislim, da lahko kompetentno povem, kdo v Ljubljani obvlada. Sem njihov zvesti uporabnik in ti jih z veseljem priporočim. Je pa za koncesijski pregled čakalna doba (na napotnico), imaš pa tudi možnost samoplačništva.

In da, če boš Petri povedal, kaj te skrbi / žuli, ti bo 1.000% no povedala vse, kar te zanima. Pa še pohvalil se boš, da imaš najbolj čedno okulistko. 8)

Dam "roko v ogenj!"

Evo, je moja žena ugotovila, da si mi priporočil njeno bivšo sošolko iz glazbene šole. Čez en teden imam pregled.
#49
No, ne samo lepa, tudi pametna. Če pa zna kuhat, pa ne vem :?:

Aludiram na ono reklamo: "Sem lepa, sem pametna, kuhat pa ne znam, ...", ker ji mama ni povedala, da gre ljubezen skozi želodec :mrgreen:

Me veseli! A gre žena s tabo?!
#50
A za vsak slučaj? Smile
#51
Pri moreli te motijo mlade, seksi, lustne zenske, pri oftalmi te pa ne bodo? Smile
#52
Po moje ne ...
#53
SinAbi Napisal:Če smem vprašat, kolikokrat in zakaj se na tem kao informativnem pregledu določi, da oseba NI primerna za poseg?

Evo, jaz nisem primerna. Dokler sem noseča in dojeca, taka tudi ostajam. Sploh do pregleda prišla nisem. Jaz pa nalašč zdaj, ko bom imela cajt...


Skok na forum:
Zadnje novice

Kako lahko banke mladim pomagajo pri reševanju stanovanjskega problema
28.10.2020 ob 10:32:56
Kako lahko banke mladim pomagajo pri reševanju stanovanjskega problema
Mladinske organizacije v zadnjih letih glasno opozarjajo na perečo in zaskrbljujočo stanovanjsko problematiko mladih. Da bi mladim... Beri dalje »