Opremljanje doma > Kuhinjska oprema
Momax ali lesnina kuhinje

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Momax ali lesnina kuhinje
#16
Pozdravljeni
Ima kdo kakšne izkušnje ali znanje kako je kaj s kuhinjami celina, so kavlitetne, se splaač kupit....?
Hvala
#17
Celina je blagovna znamka Lesnine, gre pa za kuhinje nobilia, ki je nekje srednji kvalitetni rang. Mi smo zadovljni z razmerjem cena/kvaliteta.
#18
Mi smo za nakup kuhinje izbrali Lesnino. Pri njih smo tudi naročili izris kuhinje in smo bili zelo zadovoljni, tako z izrisom, montažo in ceno. V montažo je zajeta montaža pulta in elementov brez izrezov za korita in plošče, vključno z izrezi za vtičnice.
#19
Smile 
Pozdravljeni,

nabava kuhinje v Moemax ali Lesnini je eno in isto, saj je Moemax le podružnica Lesnine. Z Lesnino nimam izkušenj, vam pa lahko povem za Moemax. Po pogovoru z mnogimi prijatelji, ki so tudi tam naročili kuhinjo, sem imel zelo podobne težave. Na kuhinjo  smo čakali šrecej dolgo. Njihovi referenti v oddelku kuhinje pa so katastrova (z izjemo Vesne) kar se tiče odzivnosti. Ne javljajo se na mail, ne na telefon, potem pa so šokirani, ko prideš v poslovalnico vprašat kaj se dogaja s kuhinjo....

Bil sem tik pred tem, da naročilo v celoti storniramo in se po kuhinjo zapeljem čez mejo v Ikeo.
#20
Mi imamo kuhinjo Nobilia, kupljeno v Moemaxu. Kuhinja je oblike črke U, kar pomeni, da v tistem delu ne sme biti odstopanja niti za cm.
Izkušnje: S svojimi merami smo dali kuhinjo izrisat pri njih. Gospa si je vzela veliko časa in potrpežljivosti ter kuhinjo z določenimi priporočili izrisala po naših željah.
Pri načrtovanju smo zahtevali pult širine 70cm kar se je pozneje izkazalo za zelo praktično, saj je za elementi dovolj prostora za zračenje in za priključke, na pultu pa več površine okoli kuhalne plošče in okoli korita, pa tudi pri delovni površini se 10cm pozna. 
Čez nekaj dni se je pri nas pojavil še njihov merilec ter vse še enkrat natančno premeril in vnesel popravke v načrt.
Po naročilu in delnem predplačilu smo na kuhinjo čakali izredno dolgo časa skoraj 4 mesece, kar pripisujem tudi coroni, saj so bile vse trgovine s pohištvom v tem času zaprte. (To je v bistvu edini minus, kar pripisujem Moemaxu).
Po obvestilu da kuhinja končno prišla smo se dogovorili za montažo, ki je bila vključena v ceno kuhinje. Pripeljala sta se dva delavca, ki sta bila dejansko izkušena in bogato opremljena z vsem potrebnim orodjem in dodatnim materialom za montažo. Elementi so bili že sestavljeni predvidevam, da kar v tovarni, saj so bili zelo kompaktni. Delavca sta kuhinjo sestavila v enem dopoldnevu in delo sta opravila
vrhunsko. To, da sta za seboj vse pospravila in posesala, pa je itak samoumevno.
S kuhinjo smo zelo zadovoljni.
Nigdar je ne tak bilo, ka nekak nej bilo i nigdar nebu ka nekak nebu.


Skok na forum:
Zadnje novice