Kar naredi dom > Zabavna elektronika
Maginon nadzorna kamera

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maginon nadzorna kamera
#46
Razumem. Tisti "stegnit" stane nekje 50 ojrov. Ni neki denar, je pa res, da vsak zase najbolje ve.
#47
Arbajter, imam vprašanje glede inšpekcijskega nadzora.
Kako inšpektor deluje po prijavi? Ima popoln nadzor v pogled tvojega sistema? Mu moraš pokazati sistem, način in tudi območje snemanja? Ima ta pooblastila?
#48
Pri meni sta se ob 06:30 pojavila dva kriminalista. Lepo kulturno sta se predstavila s službenima izkaznicama. In povedala da so dobili prijavo o nedovoljenem snemanju ter da sta poslana s strani državnega tožilstva. Na telefonu sem jima pokazal situacijo, tudi to, da je del slike, ki je segal "čez moje" snemalno neaktiven. Oziroma je v označenem delu slike deaktivirana funkcija detekcije gibanja. Sledil je le še odgovor, da to poznata in da je vse v najlepšem redu ter da bosta na državno tožilstvo napisala poročilo o ugotovitvah. Če in ko se ti taki pojavijo na vratih pridejo "oboroženi" z vsemi pooblastili. Karkoli pa "koplješ" (spreminjaš) na snemalniku, ostane v veliki večini na njem tudi registrirano. Kaj veliko mutit se ne da, da se na snemalniku to potem ne bi videlo. Tudi izklop ali pa izpad napajanja se zabeležita vsak s svojo kodo "napake" med obvestila.
#49
Kaj pa star telefon in naprimer aplikacija Alfred Camera? Meni deluje super.


Skok na forum:
Zadnje novice

Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
30.06.2020 ob 18:59:11
Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
Vse več ljudi se odloča, da bo prostore ogrevalo s talnim gretjem. Prednosti, ki jih prinaša ta vrsta ogrevanja, so... Beri dalje »
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
08.01.2020 ob 09:51:21
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
Pred nakupom stopnic je dobro vedeti:   da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »