Gradnja in obnova > Klasična gradnja
Saramati - izkušnje pri zidanju

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saramati - izkušnje pri zidanju
#1
Razmišljava, da bi zidavo najine kleti zaupala Saramatiju iz Krškega. Ima veliko referenc, po govoricah po eni strani slišim o njem grajo, na drugi pohvalo.

Zanima naju ali ima kdo od vas izkušnjo z njimi za zidavo? Izkušnje oz.mnenja lahko pošljete tudi na zasebno sporočilo, da ne bi mogoče kdo mislil, da želim delati reklamo. Vsakega mnenja bova vesela, gradnja hiše je 1-kraten projekt, z izbiro izvajalca se nama že malo mudi, ne bi pa rada naredil fail in se kasneje tepla po glavi...

Malo naju skrbi, da bi bilo bolj malo muzike za ta denar.
#2
ce imam prav v spominu, so tile majstri delali fantocciju kpl. zidavo, omete in fasado... in je bilo vse ok. ce nisem brcnil v temo, bos dobil super info iz prve roke.
#3
fantocci? Kdo je pa to? Informacija iz prve roke bi bila odlična :-)
Glede na to, da so naju že za papirje nategnili, nategnila sta naju že dva zidarja, bi RESNIČNO rada, da nama v tretje uspe... Tako da info so dobrodošle. Na zasebca seveda, ne želim, da se misli, da delam reklamo...
#4
Sem jima dal svoje izkušnje na zs.
#5
Delali so mi 2 manjši zadevi ampak nujni ... obakrat narejeno do roka (delali tudi vikend). Delavci pridni. Gradbišče čisto (pospravljajo za sabo). Nujno pa se je točno zmenit kaj se dela in kakšna je cena... dodatna dela (ki jih naredijo brez problema) znajo biti malo dražja...
#6
So ti opravljali kakšna zidarska dela ali kaj drugega?
#7
Da podzidavo in vence ob menjavi strehe (to je bilo nujno in so naredili čez vikend) ... drugič pa zunanjo teraso (plata) in stopnice...
#8
Hvala za dosedanja mnenja. Če ima še kdo kakšno, ga bova vesela (na zs ali tukaj - po želji).
#9
(30.10.2015 ob 22:53)gt001 Napisal: ce imam prav v spominu, so tile majstri delali fantocciju kpl. zidavo, omete in fasado... in je bilo vse ok. ce nisem brcnil v temo, bos dobil super info iz prve roke.

Zdravo
imam kar nekaj izkusenj z firmo Saramati Adem. Se zelo potrudijo in so zelo posteni in profesionalni. Malo taksnih gradbincev. Delali so mi celotno hiso in lahko recem samo vse dobro o njih. Drugi ki pa niste imeli posla z njimi, pa bodite raje tiho in ne prodajat naprej nekaj kar ste slisali...
#10
G. Saso, ce nisi razumel napisanega, v zgornjih objavah ni bilo slabe besede za omenjeno firmo. Ali lahko kaj več napišeš o svojih težavah? Če so kakšne jezikovne bariere, si lahko prevedeš z Google translate na svoj maternji jezik...
#11
Tukaj v Posavju gradi Saramati praktično vsako drugo hišo (oz. verjetno še več kot to). Pri nas sicer ni nič delal (samo par predračunov), a po moje se nimata kaj bati, da ne bi bilo kvalitetno narejeno. 
Vseeno bodita pa zraven oz. nadzorni naj ima zadevo pod kontrolo - kot pri kateremkoli drugem izvajalcu.
#12
Pri meni so delali lepilo/mrežica za fasado, ker jih je moj izvajalec fasade najel. Vse je štimalo, delali so kot po tekočem traku, vse vtečeno, na koncu vse kot je bilo želeno/dogovorjeno. Po enem dopoldnevu je šla ekipa naprej  Big Grin.


Skok na forum:
Zadnje novice

Kako lahko banke mladim pomagajo pri reševanju stanovanjskega problema
28.10.2020 ob 10:32:56
Kako lahko banke mladim pomagajo pri reševanju stanovanjskega problema
Mladinske organizacije v zadnjih letih glasno opozarjajo na perečo in zaskrbljujočo stanovanjsko problematiko mladih. Da bi mladim... Beri dalje »
Zadnjič se ukvarjate s streho
22.10.2020 ob 11:53:01
Zadnjič se ukvarjate s streho
Pred kratkim smo uspešno zaključili projekt pri gospodu iz okolice Litije. Dotrajano streho iz bitumenske kritine se je odločil... Beri dalje »
Podjetje Airabela prejemnik letošnje Daikinove nagrade Highest Turnover
14.10.2020 ob 07:30:29
Podjetje Airabela prejemnik letošnje Daikinove nagrade Highest Turnover
Prejemnik letošnje Daikinove nagrade Highest Turnover za najvišji letni promet v 2019 je podjetje Airabela. Airabela je... Beri dalje »
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
08.01.2020 ob 09:51:21
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
Pred nakupom stopnic je dobro vedeti:   da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »