Gradnja in obnova > Klasična gradnja
Saramati - izkušnje pri zidanju

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saramati - izkušnje pri zidanju
Razmišljava, da bi zidavo najine kleti zaupala Saramatiju iz Krškega. Ima veliko referenc, po govoricah po eni strani slišim o njem grajo, na drugi pohvalo.

Zanima naju ali ima kdo od vas izkušnjo z njimi za zidavo? Izkušnje oz.mnenja lahko pošljete tudi na zasebno sporočilo, da ne bi mogoče kdo mislil, da želim delati reklamo. Vsakega mnenja bova vesela, gradnja hiše je 1-kraten projekt, z izbiro izvajalca se nama že malo mudi, ne bi pa rada naredil fail in se kasneje tepla po glavi...

Malo naju skrbi, da bi bilo bolj malo muzike za ta denar.
ce imam prav v spominu, so tile majstri delali fantocciju kpl. zidavo, omete in fasado... in je bilo vse ok. ce nisem brcnil v temo, bos dobil super info iz prve roke.
fantocci? Kdo je pa to? Informacija iz prve roke bi bila odlična :-)
Glede na to, da so naju že za papirje nategnili, nategnila sta naju že dva zidarja, bi RESNIČNO rada, da nama v tretje uspe... Tako da info so dobrodošle. Na zasebca seveda, ne želim, da se misli, da delam reklamo...
Sem jima dal svoje izkušnje na zs.
Delali so mi 2 manjši zadevi ampak nujni ... obakrat narejeno do roka (delali tudi vikend). Delavci pridni. Gradbišče čisto (pospravljajo za sabo). Nujno pa se je točno zmenit kaj se dela in kakšna je cena... dodatna dela (ki jih naredijo brez problema) znajo biti malo dražja...
So ti opravljali kakšna zidarska dela ali kaj drugega?
Da podzidavo in vence ob menjavi strehe (to je bilo nujno in so naredili čez vikend) ... drugič pa zunanjo teraso (plata) in stopnice...
Hvala za dosedanja mnenja. Če ima še kdo kakšno, ga bova vesela (na zs ali tukaj - po želji).
G. Saso, ce nisi razumel napisanega, v zgornjih objavah ni bilo slabe besede za omenjeno firmo. Ali lahko kaj več napišeš o svojih težavah? Če so kakšne jezikovne bariere, si lahko prevedeš z Google translate na svoj maternji jezik...
Tukaj v Posavju gradi Saramati praktično vsako drugo hišo (oz. verjetno še več kot to). Pri nas sicer ni nič delal (samo par predračunov), a po moje se nimata kaj bati, da ne bi bilo kvalitetno narejeno. 
Vseeno bodita pa zraven oz. nadzorni naj ima zadevo pod kontrolo - kot pri kateremkoli drugem izvajalcu.
Pri meni so delali lepilo/mrežica za fasado, ker jih je moj izvajalec fasade najel. Vse je štimalo, delali so kot po tekočem traku, vse vtečeno, na koncu vse kot je bilo želeno/dogovorjeno. Po enem dopoldnevu je šla ekipa naprej  Big Grin.

Skok na forum:

Zadnje novice

Sanacija hiš po poplavah
13.09.2023 ob 12:58:03
Sanacija hiš po poplavah
Poplave avgusta 2023 so prizadele veliko območij v Sloveniji, poškodovanih je bilo tudi veliko hiš. Lumarjevi strokovnjaki... Beri dalje »