Gradnja in obnova > Klasična gradnja
Saramati - izkušnje pri zidanju

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saramati - izkušnje pri zidanju
#1
Razmišljava, da bi zidavo najine kleti zaupala Saramatiju iz Krškega. Ima veliko referenc, po govoricah po eni strani slišim o njem grajo, na drugi pohvalo.

Zanima naju ali ima kdo od vas izkušnjo z njimi za zidavo? Izkušnje oz.mnenja lahko pošljete tudi na zasebno sporočilo, da ne bi mogoče kdo mislil, da želim delati reklamo. Vsakega mnenja bova vesela, gradnja hiše je 1-kraten projekt, z izbiro izvajalca se nama že malo mudi, ne bi pa rada naredil fail in se kasneje tepla po glavi...

Malo naju skrbi, da bi bilo bolj malo muzike za ta denar.
#2
ce imam prav v spominu, so tile majstri delali fantocciju kpl. zidavo, omete in fasado... in je bilo vse ok. ce nisem brcnil v temo, bos dobil super info iz prve roke.
#3
fantocci? Kdo je pa to? Informacija iz prve roke bi bila odlična :-)
Glede na to, da so naju že za papirje nategnili, nategnila sta naju že dva zidarja, bi RESNIČNO rada, da nama v tretje uspe... Tako da info so dobrodošle. Na zasebca seveda, ne želim, da se misli, da delam reklamo...
#4
Sem jima dal svoje izkušnje na zs.
#5
Delali so mi 2 manjši zadevi ampak nujni ... obakrat narejeno do roka (delali tudi vikend). Delavci pridni. Gradbišče čisto (pospravljajo za sabo). Nujno pa se je točno zmenit kaj se dela in kakšna je cena... dodatna dela (ki jih naredijo brez problema) znajo biti malo dražja...
#6
So ti opravljali kakšna zidarska dela ali kaj drugega?
#7
Da podzidavo in vence ob menjavi strehe (to je bilo nujno in so naredili čez vikend) ... drugič pa zunanjo teraso (plata) in stopnice...
#8
Hvala za dosedanja mnenja. Če ima še kdo kakšno, ga bova vesela (na zs ali tukaj - po želji).
#9
G. Saso, ce nisi razumel napisanega, v zgornjih objavah ni bilo slabe besede za omenjeno firmo. Ali lahko kaj več napišeš o svojih težavah? Če so kakšne jezikovne bariere, si lahko prevedeš z Google translate na svoj maternji jezik...
#10
Tukaj v Posavju gradi Saramati praktično vsako drugo hišo (oz. verjetno še več kot to). Pri nas sicer ni nič delal (samo par predračunov), a po moje se nimata kaj bati, da ne bi bilo kvalitetno narejeno. 
Vseeno bodita pa zraven oz. nadzorni naj ima zadevo pod kontrolo - kot pri kateremkoli drugem izvajalcu.
#11
Pri meni so delali lepilo/mrežica za fasado, ker jih je moj izvajalec fasade najel. Vse je štimalo, delali so kot po tekočem traku, vse vtečeno, na koncu vse kot je bilo želeno/dogovorjeno. Po enem dopoldnevu je šla ekipa naprej  Big Grin.


Skok na forum:
Zadnje novice

Vabljeni na dan odprtih vrat - DRENovo
29.09.2022 ob 13:16:41
Vabljeni na dan odprtih vrat - DRENovo
Najnovejše smernice bivanja in energetske učinkovitosti skoraj nič-energijskih hiš. Naselje DRENovo: naravni... Beri dalje »
Jesenski Zero Emission® dnevi Lumar
26.09.2022 ob 12:19:36
Jesenski Zero Emission® dnevi Lumar
Trajnostna gradnja prihodnosti  - V ŽIVO na prvi slovenski certificirani aktivni hiši V podjetju Lumar, pionirju in... Beri dalje »
Posedujte lastno počitniško hiško, ki se tudi izplača!
21.09.2022 ob 07:43:24
Posedujte lastno počitniško hiško, ki se tudi izplača!
Brez stresa, brez dela. Samo sprostite se in uživajte z družino in prijatelji. Vljudno vas vabimo na dan odprtih vrat v Krmelj, v... Beri dalje »
Gradite na novo ali prenavljate stanovanje, hišo ali poslovne prostore? Nič lažjega!
16.09.2022 ob 14:27:50
Gradite na novo ali prenavljate stanovanje, hišo ali poslovne prostore? Nič lažjega!
Smo vaš zanesljiv partner na področju gradnje in obnove, s ciljem uresničiti vaše projekte in nadgraditi vaše... Beri dalje »
Preizkusite kalkulator za izračun kredita
05.09.2022 ob 12:41:43
Preizkusite kalkulator za izračun kredita
Stanovanjski kredit Sam pojem »kredit« izhaja iz latinske besede Credere in pomeni varovati, zaupati. Pri kreditnem razmerju... Beri dalje »