Opremljanje doma > Talne in stenske obloge
Epoksidni premaz na steni [kuhinja]

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Epoksidni premaz na steni [kuhinja]
#1
Pozdravljeni,

Menjujemo kuhinjo in bi namesto keramike/stekla steno premazal z epoksidnim premazom. Je že kdo nanašal tak premaz na steno? Steno bi prebarval na želeno barvo, preko tega pa nanesel tanek prozoren epoksidni premaz – važno je, da je obstojen, pralen in pol-svetleč, če se da. Malce raziskujem in vidim, da je tega kar veliko. A se preko barve nanese samo finish premaz, npr. KEMAPOX FINAL 6000 (http://www.kema.si/si/vsebina/produkti/p...alte/15806)? Ali je treba dati še kakšen premaz pred tem? Kateri premaz izbrati? Na kaj je potrebno biti pozoren? Vsak nasvet je dobrodošel.

Rad bi dosegel nekaj podobnega, kot je na sliki (turkizen pas na steni): http://zapluv.com/i/2015/04/beauty-epoxy...design.jpg

Hvala in lep pozdrav!
#2
Tudi sam razmišljam o epoksidnem tankoslojnem premazu, npr. Kemapox C 6500 Aqua, da bi ga dal na steno, npr. v garažo. Ima kdo izkušnje, kako se to obnese ali je samo drago pa neuporabno?


Skok na forum:
Zadnje novice

Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
08.01.2020 ob 09:51:21
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
Pred nakupom stopnic je dobro vedeti:   da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »