Splošno > Skupinski nakupi
Mednarodni sejem

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mednarodni sejem
#1
V Cazinu (BiH) se odpira poslovni center za poslovno sodelovanje (BiH-Slovenija). Pred tem se odpira mednarodni sejem gospodarstva od 25 decembra letos do 11 janvarja 2015 kot platforma začetka poslovanja poslovnega centra. Na sejmu boste lahko našli poslovne partnerje za bodoča sodelovanja. Že zdaj se lahko skupinsko naročijo na primer: masivna stavbna pohištva, masivna pohištva in veliko tega. Prav tako so organizirani koordinatorji v slovenščini ki vam bodo pomagali pri organizaciji nakupov, ureditvi dokumentacije za izvoz in podobno. Po zaključku sejma isti center deluje kot logistični center, call center in info center za Slovenijo.
#2
V Cazinu je pravo vzdušje slovencev v novoodprtem poslovnem centru BiH- Slovenija. Tudi v tem delu negre bez goriških vin in Kranjskih klobas.
#3
Citat:Že zdaj se lahko skupinsko naročijo na primer: masivna stavbna pohištva, masivna pohištva in veliko tega.


Lepo in prav, koliko teh produktov pa ima vse potrebne certifikate za prodajo v EU?

Brez teh certifikatov - uvoz v EU ni mogoč.
#4
bosna ima veliko bolj urejene "lesene" zadeve kot slovenija...
"Ko bom velik, bom malo manj majhen"
#5
Zato je urejen poslovni center kot logistika ki slovenski državljani dobijo vse napotitve in pomoč. Masivno stavbno pohištvo je zelo zanimivo, kamen, opeka...
#6
Je prelepo, da bi bilo res...

Realnost je nekje vmes.
#7
Poznam kar nekaj proizvajalcev iz BIH, ki sicer delajo kvalitetne produkte, pa ne omare in stole, pač pa stavbno pohištvo. Samo dva sta uredila vso papirologijo in lahko izvažata na področje EU.
Poslovni center in logistika ........... torej mi uredijo, da lahko uvozim v EU it tretje države produkt, ki nima ustreznih certifikatov?
#8
Prav za to je odprt ta center v katerem proizvajalci plasirajo svoje produkte in kateri imajo urejene certifikate. Kateri proizvajalci nimajo certifikatov jim logistični center pomaga urediti obenem pa slovenske državljane opozarjajo na to, od katerih proizvajalcev se lahko kupuje od katerih pa še ne.
#9
A se da na internetu videti katere firme lahko gledamo, da ne bi imeli težav pri uvozu?
#10
osebno pregledani certifikati. Na primer: http://www.i-crni.ba, HH Inox, Fiko comerc, stolar comerc itd itd.
#11
In kakšne so cene pri stolar comercu, so kaj manjše kot v Slovenji ?

Na njihovi internetni strani imajo vrata res lep izgled.
#12
Leto dni nazaj se poslal eno povpraševanje podjetju Stolar Comerce. Cena vrat je bila okoli 500 KM (brez dostave in montaže).
#13
Stolar comerc je trenutno na sejmu in ponuja sejemske popuste, kamen za oblaganja je tudi zanimiv. Videti je tudi nemško firmo Regensol Gmbh ker se v Bosni rezvija solarna energija. Velike so priložnosti za skupinska nakupovanja v tem centru.
#14
http://www.cazin.net/vijesti/clanak/1.m ... e-izlagace


Skok na forum:
Zadnje novice

Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
30.06.2020 ob 18:59:11
Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
Vse več ljudi se odloča, da bo prostore ogrevalo s talnim gretjem. Prednosti, ki jih prinaša ta vrsta ogrevanja, so... Beri dalje »
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
08.01.2020 ob 09:51:21
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
Pred nakupom stopnic je dobro vedeti:   da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »