Objave: 11
Teme: 4
Ocena:
0
Pozdravljeni,
Vprašanje za lastnike Helios prezračevalnih naprav (300/500). Zanima me kje ceneje dobiti (lahko tudi neoriginal) F7 filter. G4 sem dobil v Filc Mengeš in sem jih narezal.
LP Luka
Objave: 6749
Teme: 52
Ocena:
19
Kaj rečeš v Mengšu da dobiš pravega. kaka je debelina? gramataža? ali je prav ime G4? Moram nabaviti, pa ne vem kaj reči...
Objave: 11726
Teme: 9
Ocena:
108
Ekotip - dobiš vse kar si zamisliš, pa še ugodno je :wink:
Objave: 436
Teme: 40
Ocena:
2
Jaz sem tudi iz luftladen naročil nadomestne filtre (neoriginal) za paul novus 300f. Precej ceneje, imajo pa tudi original ceneje kot pri nas.
Teme: 0
Ocena:
0
Pozdravljeni, lahko kdo prosim priloži povezave iz tujine ali pa kakšna trgovina pri nas, kjer naročujete filce za F7 G4 filtre, da ni potrebno kupovati original kompletov?
Pri katerih rekuperatorjih ni možno vstavljanje filcev ampak je potrebno kupiti original?
Hvala
Objave: 186
Teme: 1
Ocena:
2
Jst sem zdej že drugič naročil iz cleanfilter.eu in morem rečt, da sem zadovoljen kvaliteta in cena ok (sicer za Zehnder..).
Cene na strani so sicer brez davka - samo na koncu je še vedno cenovno ok (še posebej proti kakšnemu original filtru!)
Objave: 3293
Teme: 16
Ocena:
-633
Tako kot @Jaco P. tudi sam uporabljam fitre kupljene pri cleanfilter.eu in lahko potrdim, da so filtri kvalitetni in primerljivi z “originali”, ki jih trzijo nasi ponudniki. Je pa obcutna razlika pri ceni. Fajn je, da narocis naenkrat vec kompletov zaradi postnine pa se popust dajo na kolicino.
Objave: 39
Teme: 13
Ocena:
0
luftladen de al pa filter-caps de.
se nas je zbralo ene par, pa smo dobili še poštnino frei.
Teme: 0
Ocena:
0
Ali lahko pri vseh rekuperatorjih (recimo Paul, Zehnder, SystemAir) kupiš filce in jih potem sam vstaviš? Da nebi kupoval nadomestnih, sploh pa original.
So ti okvirji od filtrov pri vseh rekuperatorjih taki, da lahko sam nafilaš filc not? Nisem še tega videl v živo, zato sprašujem...
Hvala