Opremljanje doma > Pohištvo
Rutar pohištvo

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rutar pohištvo
#16
Pri nas pa takole: sedežna zamujala 6 + 2 tedna! Za zamudo so priznali 70 € nekakšne odškodnine. Po 8 tednih je prispela napačna sedežna! Reklamacijo so odobrili. Izbrali smo drugo, dražjo, lepšo, pravih dimenzij. Po 7 tednih čakanja smo dobili odgovor, da te sedežne ne morejo dobaviti. Potem smo se odločili, da pri njih ne bomo nič več kupili / menjali. Denar da bodo takoj vrnili, ko bo sedežna v njihovem skladišču. Odvoz je svoja zgodba: prišli so, ko nas ni bilo doma, ko pa smo jih čakali cel dan, jih ni bilo; po svoje so prirejali dneve in ure, kljub 'na pisno' potrjenim terminom se jih niso držali. Potem je en dan le prišel prevoznik, pa je dejal, da sedežne ne bo odpeljal, ker je nova, on pa nima zaščite! Čisti kaos. In smo se spet dogovarjali. Medtem smo sedežno sicer uporabljali, jo prekrili, v bistvu pa nas je ovirala, ker je bila prevelika. Po dobrih 3 tednih so sedežno le odpeljali, sedaj pa čakamo na denar, že tretji teden, in menda bo še trajalo. Aja, tistih 70 € ne priznajo več. So si premislili. Pri besedi 'zamudne obresti' se čudijo. V vsem tem času ni bilo enega opravičila, klica, sporočila, brez odgovorov na naše mejle. Venomer zasedene linije, zaposleni povečini odsotni, z obljubami 'vas pokličejo nazaj'. Ha, ha. Ignoranca na celi črti. Direktor se je sicer odzval, a le s pavšalnimi klavzulami poslovanja. Sedežno smo naročil 3.3., danes pa smo 7. 9., torej pričel je sedmi mesec, ko smo tako brez sedežne kot brez denarja. In kup izgubljenega časa, živcev, slabe volje. Da o zaposlenih oz. vseh, s katerimi smo kontaktirali, ne govorim. Neprofesionalno, ignorantsko, malomarno. Kakršno vodstvo, tak staff. Ko berem vse te forume, se čudim, da taka firma še ni propadla. Mi pa nikoli, nikoli, nikoli več v Rutarja, pa če 'talajo' zlate palice.

Še to: sedežna je bila z vsemi 'super' popusti nekaj čez 2.500 €. Vseeno zanič, po enem tednu vse blago nagubano. Prodajalec je sicer poudarjal vrhunsko, nemško kvaliteto. In imel tudi zelo dobro izdelano taktiko prikazovanja ekstra-super-'samo za vas' popustov, že vnaprej na papirju preračunano, kakšno izhodiščno ceno naj prikaže, da se potem zdi ponujena cena polovična. Mi pa smo nasedli. In med tem, ko smo čakali na sedežno, je zaposlitev pri Rutarju prekinil.


Skok na forum:
Zadnje novice

NLB Stanovanjski kredit | Podarimo 100x 3 mesečne obroke
17.09.2021 ob 12:00:26
NLB Stanovanjski kredit | Podarimo 100x 3 mesečne obroke
Tvoja priložnost veselju dati nov naslov Pridite v NLB na posvet k strokovnjaku za kredite ali nas pokličite prek video... Beri dalje »
ENOSTAVNO DO PONUDBE ZA KREDIT. Oddajte povpraševanje več bankam naenkrat.
02.06.2021 ob 13:07:02
ENOSTAVNO DO PONUDBE ZA KREDIT. Oddajte povpraševanje več bankam naenkrat.
V življenju so stvari pogosto nepredvidljive. Velikokrat nas presenetijo dogodki, ki so vezani na večjo, neobičajno porabo finančnih... Beri dalje »