Kar naredi dom > Tempo življenja
Koliko minut vožnje zjutraj iz Pijave Gorice v Ljubljano?

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Koliko minut vožnje zjutraj iz Pijave Gorice v Ljubljano?
#1
Pozdravljeni!

Spet imam eno malo bolj nenavadno vprašanje. Zagotovo je kdo tukaj iz Škofljice ali celo Pijave Gorice, ki bi mi znal povedati, koliko minut se zjutraj vozi v Ljubljano (na Rudnik recimo ali pa Vič) in popoldne potem proti domu.

Hvala vsem.
#2
kje pa je to
#3
https://maps.google.si/maps?hl=sl

Tule vpiši Pijava Gorica, pa boš videlSmile Okolica Ljubljane je to.
#4
Ob kateri uri?

Ker v teh koncih je zelo odvisno od vremena in ure. Ob 6h zjutraj je to lahko 20 minut... kasneje pa samo narašča... če je pa kak dež je pa sploh pestro.
#5
Mislila sem od 6:30 do 8 ure. Zjutraj pač, ko vsi hitimo v službo. V soboto sem rabila slabih 15 minut, sedaj pa bi rada dobila bolj realno sliko.
#6
realno je vse, od 15 min do 45 min.
Načeloma imaš dve gužvi zjutraj, prvo cca 10 do sedmih, ko gre vlak in stoji vse... in to se reči nekako do kakšnih 7 pa 15, potem je dobro kakšnih 20 min, enih dvajset do osmih se pa zopet usuje, pa na lavrici je semafor za pešce non stop...(šola) in reši se nekje do 8 pa 15.

za nazaj je pa po moje še malo slabše, če si na rudniku okoli tretje, gre kar, nekje 10 čez štiri je pa rahlo kaos, in je kolona kar do škofljice.

Jaz upam na vlak (iz Ribnice)
#7
Z realno sliko bo bolj težko.
Na zastoje v tem predelu vpliva več dejavnikov. Če se naprimer zgodi nesreča na obvoznici med Grosupljem in Ljubljano, se večji del prometa iz Dobrepolja preusmeri na cesto Kočevje > Ljubljana. Tisti, ki štartajo iz Grosuplja pa gredo preko Šmarje-Sap na staro Dolenjko. In tudi uletijo na zloglasno križišče na Škofljici. Tako se mi je že zgodilo, da sem od Pijave gorice, kjer se je začela kolona, pa do Rudnika "potoval" tudi več kot uro.
Običajni čas pa je med 15 - 20 minutami. Do pol ure. Če pa ravno naletiš na termin, ko pobirajo odpadke, kaj delajo na cesti, ali pa se dva narahlo trkneta in ne želita umakniti s ceste....pa od 45 minut do....ure in več.
Za čas jutranje konice, ki ga navajaš.
#8
Kako ste se razpisali, hvala vsem. Ja, verjamem, da je to relativno, itak je vsepovsod takoSmile
#9
Moj osebni rekord iz Škofiljce (pri šoli) je bil 1ura in 15 minut. (pri šoli) Drugače je bilo tam 20 minut do rudnika. Obvezno pa sem si vzel dopust za 1. september...
Odvisno od vremena.
Za nazaj pa odvisno. Na srečo sem hodil domov okrog 5h, pa je bilo včasih par minut, včasih 10.
#10
no, najbolje je, ko zamete, pa imamo v ribnici 30 ali pa 40 cm snega, pa se pripelješ do pijave gorice v 35-40 min, pol se pa do centra lj (nuk) voziš uro in pol.
al pa nazaj grede, ko ponavadi kakšen težkokategornik (c, d e kategorija vozniške) zdrsne na rašici, al pa na turjaškem mostu...
#11
Joj, zdaj me pa že strašite!Smile
#12
Kaj pa če greš na IG? Tam je ponavadi bolj prijazna trasa.

LP
#13
Ja, čez Ig je malo daljša tura in luknjasta cesta. Je pa bolj prazna, samo potem se pa ponavadi čaka nekaj minut pred tistim semaforjem pred Lj-Rudnik.
#14
Pa od iga je par možnosti, da prideš na vič.

Lahko greš na ižanki levo mimo livade in si potem prideš na cesto, ki gre v center

Malo preglej zemljevide
#15
No ne bit preveč prestrašeni kar se tiče gneče. Res da je zjutraj in popoldne gužva toda meni iz Velikih Lašč uspe kljub gužvi priti v Škofjo Loko v 1h in 15min in to vsak dan tja in nazaj(60km v eno stran)


Skok na forum:
Zadnje novice

Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
08.01.2020 ob 09:51:21
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
Pred nakupom stopnic je dobro vedeti:   da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »