Nepremičnine > Gradbena dokumentacija
"Nadomestna gradnja" - situacija

Ocena teme:
  • Glasov: 0 - Povprečje: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Nadomestna gradnja" - situacija
#16
(2.12.2019 ob 12:01)KeCko Napisal: Vsekakor se da dobiti. Na UE ti bodo verjetno neformalno hitro povedali ali je za ta objekt bila izdana še kakšna odločba in če je, boš lahko zadnjo tudi zaprosil. Malo pa dvomim, ker ponavadi, če se išče ena odločba tudi omenijo, da je bila morebiti izdana še kakšna druga.

Sem poslal povprasevanje na UE ce so bile kakrsne koli spremembe geadbenega ali namembnosti po tem, ko je bilo gradbeno izdano.
#17
Ali lahko objekt,ki je bil legaliziran kot objekt daljsega obstoja podrem in naredim enakega.Ali lahko zahtevam oz zaprosim priklop elektrike in vode,ki je 100 m stran pri sosednjem vikendu.Hvala
#18
(26.4.2020 ob 07:07)Korl Napisal: Ali lahko objekt,ki je bil legaliziran kot objekt daljsega obstoja podrem in naredim enakega.Ali lahko zahtevam oz zaprosim priklop elektrike in vode,ki je 100 m stran pri sosednjem vikendu.Hvala

Pomojem ti vse te informacije da lokacijska informacija. Lahko sicer vse to tudi sam naštudiraš iz odlokov - ampak mislim da ta papir stane dobrih 20 eur in ga lahko dobiš za katerokoli parcelo želiš.


Back to my topic: sem v pogovorih z lastnikom parcele ... če bo izkazal interes za prodajo, si prvo naročim lokacijsko informacijo, potem pa dalje zbirat dokaze kdaj je sama zgradba narejena in od kdaj je v stanju, v kakršnem je danes.


Skok na forum:
Zadnje novice

Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
30.06.2020 ob 18:59:11
Kaj pomeni nizka začetna investicija v talno ogrevanje?
Vse več ljudi se odloča, da bo prostore ogrevalo s talnim gretjem. Prednosti, ki jih prinaša ta vrsta ogrevanja, so... Beri dalje »
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
08.01.2020 ob 09:51:21
Na kaj morate biti pozorni preden naročite stopnice
Pred nakupom stopnic je dobro vedeti:   da lahko izberete stopnice ne glede na obliko in izgled stopnišča v enakem... Beri dalje »
Video: Ko zagori olje na štedilniku
20.12.2019 ob 10:02:03
Video: Ko zagori olje na štedilniku
V posnetku si oglejte, kako ga pravilno pogasiti in kaj lahko pomeni napačna odločitev. Še en v nizu čisto navadnih dni. Po... Beri dalje »